«Δέχθηκα ανήθικες προτάσεις στο Next Top Model»

Αποκαλύψεις από τον κριτή Χάρη Χριστόπουλο

«Δέχθηκα ανήθικες προτάσεις στο Next Top Model»

Σε λίγες ημέρες ξεκινά ο δεύτερος κύκλος του ριάλιτι μοντέλων και ήδη οι δηλώσεις και οι αποκαλύψεις σχετικά με το παρασκήνιο που διαδραματίζεται δίνουν και παίρνουν.

Ετσι, μπορεί μέχρι στιγμής να μην έχουμε τα περυσινά… ξεκατινιάσματα με φωνές και ίντριγκες προτού καν ξεκινήσει το παιχνίδι, έχουμε όμως τον κριτή του ριάλιτι Χάρη Χριστόπουλο, ο οποίος δηλώνει ότι δέχθηκε ανήθικες προτάσεις. Όπως είπε χαρακτηριστικά ο φωτογράφος, δεν ήταν λίγες φέτος οι ανήθικες προτάσεις που δέχθηκε, κατά τη διάρκεια των ��υρισμάτων του σόου. «Αρκετές από τις κοπέλες που ήρθαν για να λάβουν μέρος στο Next Top Model είναι αρκετά καυτές, προκλητικές και έτοιμες για όλα. Ομολογώ πως δέχτηκα πολλές ανήθικες προτάσεις και πραγματικά έπεσα από τα σύννεφα. Τις ανήθικες προτάσεις που δέχθηκα, βέβαια, τις αντιμετώπισα με χιούμορ, δεν έδωσα καμία σημασία», δήλωσε ο κος Χριστόπουλος.


Βεβαίως, κανείς δεν αμφιβάλλει για την εγκυρότητα των δηλώσεων του παράγοντα του σόου Χάρη Χριστόπουλου. Από την άλλη όμως, πώς θα δημιουργηθεί έστω και λίγος – τόσος δα – ντόρος για το πρόγραμμα από την αρχή; Όλα θέλουν μία «πικάντικη πινελιά» για να ξεκινήσουν. Παρ’ όλα αυτά, μάθαμε και για το επίπεδο του ριάλιτι, που όπως φαίνεται, φέτος έχει ανεβεί και μάλιστα κατά πολύ. «Η επιλογή των κοριτσιών που θα λάβουν μέρος φέτος στο ριάλιτι έγινε με πολύ αυστηρά κριτήρια. Το επίπεδο του σόου έχει ανέβει κατά 80%. Φανταστείτε ότι η πιο κοντή είναι 1.73 και η ψηλότερη 1.84», δήλωσε ο φωτογράφος. Αντε και... καλή αρχή...

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top