Πασίγνωστη τραγουδίστρια...σχεδιάστρια κοσμημάτων

«Στροφή» στην καριέρα της λόγω…κρίσης

Πασίγνωστη τραγουδίστρια...σχεδιάστρια κοσμημάτων

Δεν είναι τυχαίο που όλο και περισσότερες τραγουδίστριες κάνουν «στροφή» σε άλλες δραστηριότητες. Δεδομένου ότι η καριέρα τους βρίσκεται σε φθίνουσα πορεία, όλο και πιο πολλές εκπρόσωποι της showbiz αναζητούν τρόπους να αυξήσουν τα εισοδήματά τους.

Αυτή τη φορά, η Mariah Carey είναι εκείνη που ανακοίνωσε την απόφασή της να λανσάρει κολεξιόν με παπούτσια και παντός είδους αξεσουάρ, για το on-line δίκτυο αγορών HSN. Η νέα συλλογή της ντίβας της ποπ θα είναι διαθέσιμη από τις 29 Νοεμβρίου και έπειτα. Το φθηνότερο αξεσουάρ θα έχει τιμή 40 δολ��ρια και το ακριβότερο, 200. Ανάμεσα σε πολλά άλλα, η κολεξιόν θα περιλαμβάνει επίσης αρώματα, κοσμήματα και ό,τι άλλο συμπληρώνει την γυναικεία εμφάνιση.

Είναι πάντως χαρακτηριστικό ότι τους τελευταίους μήνες η καριέρα της Mariah Carey δεν πήγαινε και τόσο καλά. Επιπλέον, η τραγουδίστρια δεχόταν «βροχή» αρνητικών σχολίων για τα επιπλέον κιλά της, κάτι το οποίο ουδέποτε την απασχόλησε. Οσο για το εάν η νέα της επαγγελματική προσπάθεια στεφθεί από επιτυχία ή όχι, οι απόψεις διίστανται…

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top