Γνωστός τραγουδιστής παλεύει με τον καρκίνο

Εγκαταλείπει τις πίστες για τρία χρόνια

Γνωστός τραγουδιστής παλεύει με τον καρκίνο

Τις πιο εφιαλτικές ώρες της ζωής του περνά ο Ματθαίος Γιαννούλης, καθώς οι γιατροί εντόπισαν όγκο στον λαιμό του! Ο τραγουδιστής περιμένει τα αποτελέσματα της βιοψίας, ενώ οι ειδικοί του συνέστησαν να απέχει από τις πίστες και να προσέχει την διατροφή του.

Οι γιατροί εντόπισαν τον όγκο στην αριστερή πλευρά του λαιμού του την περασμένη Τρίτη και τα αποτελέσματα των εξετάσεων αναμένονται την ερχόμενη Παρασκευή.

Το καλλιτεχνικό ήμισυ του Λευτέρη Βαζαίου, που έκαναν τους πάντες να χορεύουν «Αγαπώ Μια Πιτσιρίκα», προσπαθεί να κρατήσει την ψυχραιμία του, δίνοντας παράλληλα κουράγιο στην γυναίκα και τα δύο του παιδιά που βρίσκονται στο πλευρό του.

«Οι γιατροί μού είπαν να σταματήσω να τραγουδάω για τρία χρόνια. Δυστυχώς, εξαιτίας της δουλειάς, παραμέλησα την υγεία μου. Δεν παραιτούμαι, όμως, συνεχίζω να παλεύω», δήλωσε στην κάμερα του Star ο τραγουδιστής.

Προς το παρόν, οι γιατροί του συνέστησαν να αποφύγει τα ξενύχτια, να ακολουθήσει έναν υγιεινό τρόπο ζωής και να μην βρίσκεται σε χώρους όπου υπάρχει καπνός. Μάλιστα, αν και είχε «κλείσει» νυχτερινό σχήμα, ο τραγουδιστής δεν θα εμφανιστεί τελικά.

Πρώτη ανάρτηση 20/09/2010 10:50

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top