Βίκυ Καγιά: θέλω παιδί και όχι γάμο

Η συνέντευξή της που «φουντώνει» τις φήμες για εγκυμοσύνη

Βίκυ Καγιά: θέλω παιδί και όχι γάμο

Λάδι στη «φωτιά» περί εγκυμοσύνης της έριξε η Βίκυ Καγιά. «Θέλω να κάνω ένα παιδί πριν από ένα γάμο», είπε το μοντέλο - παρουσιάστρια, προσθέτοντας πως είναι έτοιμη να διακοσμήσει το παιδικό δωμάτιο!

Μιλώντας στο περιοδικό «Votre Beaute», η Βίκυ μίλησε για την σχέση της με τον Νίκο Κριθαριώτη, που μετρά ήδη 4 χρόνια ζωής.

«Σκέφτομαι να κάνω παιδί. Με τον Νίκο είμαστε μαζί 4 χρόνια. Το σημαντικό είναι να αποφασίσεις με τον άνθρωπό σου πως θα κάνετε οικογένεια και να ξέρεις πως η απόφαση αυτή είναι ώρι��η», είπε χαρακτηριστικά.

H Βίκυ, όμως, δεν σταμάτησε εδώ με το θέμα, αλλά το πήγε ένα βήμα παραπέρα... Όταν ο δημοσιογράφος την ρώτησε τι ευχή θα ήθελε να της κάνουν, η Βίκυ απάντησε: «να είμαι ήρεμη, καλά και σύντομα να κάνω οικογένεια. Νομίζω ήρθε η ώρα να βάλω μπρος την διακόσμηση του παιδικού δωματίου»!

Για την ώρα, με νυφικό μόνο στις πασαρέλες και στις φωτογραφήσεις φαίνεται πως θα την δούμε. «Ο γάμος είναι το πιο εύκολο. Μπορείς να τον οργανώσεις μέσα σε μία εβδομάδα. Άλλωστε, έχω φορέσει τόσα και τόσα νυφικά στην καριέρα μου...», επεσήμανε το μοντέλο.

Τέλος, απαντώντας σε όσους λένε πως υποκρίνεται την καλοσυνάτη, η Βίκυ είπε: «δεν με γνωρίσατε χθες. Είμαι 17 χρόνια στα media. Όλα αυτά τα χρόνια αν όντως υποκρινόμουν, δεν θα έπρεπε να είχε πέσει η μάσκα κάποια στιγμή; Γιατί, λοιπόν, δεν αποδέχεστε ότι αυτή είμαι, να τελειώνουμε;».

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top