Μπουγιούρης: «υπήρξε αμοιβαία έλξη με την Αθηνά»

Τι αποκάλυψε για τα προσωπικά του και την Οικονομάκου;

Μπουγιούρης: «υπήρξε αμοιβαία έλξη με την Αθηνά»

Σίριαλ έχει καταντήσει η σχέση του Παναγιώτη Μπουγιούρη με την Αθηνά Οικονομάκου. Μετά τις φωτογραφίες του Μπουγιούρη με νέα συνοδό το καλοκαίρι στην Μύκονο το θέμα πρέπει να θεωρείται λήξαν (;), ωστόσο, ο ηθοποιός με μια δήλωση - βόμβα αποκαλύπτει πως... αγαπά πολύ την Αθηνά!

Τόσο ο Παναγιώτης σε παλιότερη συνέντευξή του, όσο και η Αθηνά σε όλες διέψευδαν ότι υπήρξε κάτι μεταξύ τους. Μιλώντας, όμως, στο κυπριακό έντυπο «Το Περιοδικό», ο ηθοποιός τα είπε λίγο αλλιώς τα πράγματα: «την αγαπώ πάρα πολύ και όντως υπήρξε μια έντονη αμοιβαία έλξη. Προς το παρόν μόνο αυτό μπορώ να σου πω», ήταν η ατάκα του.

Δηλαδή προσεχώς θα μάθουμε περισσότερα Παναγιώτη μας; Μάλλον πρέπει να δώσει την έγκρισή της και η Αθηνά πριν βγάλεις τα «άπλυτά» σας στη φόρα...

«Δεν θέλω να απομυθοποιήσω το προφίλ που αρέσει στα Μέσα να προβάλλουν για μένα, αλλά πολύ φοβάμαι ότι η πραγματικότητα είναι πολύ διαφορετική. Ελάχιστα έως καθόλου από αυτά που κυκλοφορούν έχουν αληθινή βάση», δήλωσε ο ηθοποιός.

Μιλώντας για το νέο του τηλεοπτικό εγχείρημα στο σίριαλ «Σε φόντο κόκκινο», του κυπριακού καναλιού «Σίγμα», ο Παναγιώτης εξέφρασε την ικανοποίησή του. Τέλος, επιβεβαίωσε όσα είχαν ακουστεί περί «Top Chef», ότι δηλαδή δέχθηκε πρόταση από τον ΑΝΤ1!

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top