Ο ποδοσφαιριστής με το εκκεντρικότερο σπίτι

Ποιός έχει χρώματα, έπιπλα και διακόσμηση που «τσακίζουν»;

Ο ποδοσφαιριστής με το εκκεντρικότερο σπίτι

Θα μπορούσε να χαρακτηριστεί το άκρoν άωτον της εκκεντρικότητας ή απλά κακόγουστο! Ο λόγος για το σπίτι του άσου της Aston Villa Stephen Ireland, που άνοιξε το «φτωχικό» του σε περιοδικό και έκανε πολλά ματάκια να... φρίξουν!

Στο σαλόνι δεσπόζει μια τεράστια ασημένια καρέκλα - τύπου θρόνος ένα πράμα, ενώ υπάρχει και τραπέζι φτιαγμένο από μαυροπίνακα με χαραγμένο το επίθετο του ποδοσφαιριστή! Μην ξεχάσουμε και το τεράστιο ενυδρείο με κάθε λογής και χρώματος ψαράκια...

Φυσικά, δεν θα μπορούσε να λείπει η πισίνα, η οποία είναι εσωτερικού χώρου παρακαλώ. Μόνο που οι βουτιές δεν γίνονται από τον «παραδοσιακό» βατήρα, αλλά από μια... ξύλινη γέφυρα!

Κι αν μέχρι εδώ δεν σας έχει κοπεί η αναπνοή, τότε να προχωρήσουμε στο υπνοδωμάτιο. Εκεί δεσπόζει ένα υπέρδιπλο κρεβάτι με δερμάτινο κεφαλάρι, μαύρες βελούδινες κουρτίνες, χρυσά λαμπατέρ και «μαλλιαρό» χαλί. Είπαμε mix & match τάση, αλλά αυτό το mix ξεπερνά κάθε φαντασία.

Για το τέλος σας αφήσαμε το παιδικό δωμάτιο, καθώς ο Stephen και η καλή του έχουν μια μικρή κορούλα. Το δωμάτιο της μικρής είναι -φυσικά- ροζ και εμπνευσμένο από την μικρή πριγκίπισσα. Μόνο που με τόσο ροζ και τόση πριγκίπισσα, κάθε φυσιολογικό κοριτσάκι θα ευχόταν να ήταν... αγόρι!

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top