Πού «τσακώσαμε» την Ελένη Μενεγάκη;

Το star.gr ήταν στο «Fashion Night Out»!!!

Πού «τσακώσαμε» την Ελένη Μενεγάκη;

Στους δρόμους της Αθήνας για το «Fashion Night Out» βγήκαν χθες οι επώνυμοι και το star.gr ήταν εκεί! Φυσικά, από το event δεν έλειψε η Ελένη Μενεγάκη, αλλά και άνθρωποι από τον χώρο της ηθοποιίας, του τραγουδιού και του μόντελινγκ.

Το «μάτι» του star.gr εντόπισε την οικοδέσποινα του «Καφέ» στο κατάστημα της «Luis Vuitton» επί της οδού Βουκουρεστίου. Ντυμένη στα καρό και με το μαλλί φτιαγμένο (καμία σχέση με αυτό που είδαμε το περασμένο Σάββατο στα βαφτίσια του γιου της αρχισυντάκτριάς της), η Ελένη έκανε την βόλτα της στο κατάστημα.

Αναρωτιέστε ποιός την συνόδευε; Όχι, ο Ματέο έμεινε σπίτι γιατί μάλλον δεν είναι και μεγάλος fan των κοσμικών events και στο πλευρό της Ελένης βρέθηκε ο αδερφός της, Θοδωρής!

Στο «Fashion Night Out», όμως, εντοπίσαμε κι άλλους επώνυμους: κατ’ αρχήν την editor της ελληνικής Vogue Έλενα Μακρή - Λυμπέρη, την Εύη Δρούτσα, την Αλεξάνδρα Κατσαΐτη, τον Αλέκο Σισσοβίτη, τον Κώστα Φραγκολιά, την Δούκισσα Νομικού, την Ελένη Πετρουλάκη, την Ευαγγελία Αραβανή, την Κέλλυ Κελεκίδου και την Κωνσταντίνα Μιχαήλ.

Η βραδιά είχε μόδα, λάμψη και... τραγούδι, καθώς σε γνωστό πολυκατάστημα επί της Πανεπιστημίου τραγούδησαν οι Professional Sinerz.

Δείτε την Ελένη Μενεγάκη στην γιορτή της μόδας!

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top