Οι καλοκαιρινές περιπετειούλες του Μαρτάκη

Βρήκε τον έρωτα όσο έκανε διακοπές;

Οι καλοκαιρινές περιπετειούλες του Μαρτάκη

Το καλοκαίρι τελείωσε και οι αναμνήσεις μένουν... Κάπως έτσι σκέφτεται και ο Κώστας Μαρτάκης, που αποκάλυψε σε συνέντευξή του ότι το φετινό καλοκαίρι του άφησε ευχάριστες αναμνήσεις από διακοπές με φίλους και ερωτικές περιπέτειες!

«Ήταν ένα υπέροχο καλοκαίρι γιατί πέρασα 15 μέρες με αγαπημένους φίλους στα νησιά του Ιονίου», λέει ο σέξι τραγουδιστής στο περιοδικό «Down Town», προσθέτοντας πως και τις ημέρες που έμεινε στην Αθήνα πέρασε καλά.

Φυσικά, δεν θα μπορούσαν να λείψουν και οι ερωτικές περιπετειούλες... «Το καλοκαίρι δεν με άφησε ερωτευμένο. Υπήρξαν όμως περιπέτειες που τελείωσαν μαζί με τις διακοπές. Μπορεί ο έρωτας της ζωής μου να προκύψει τον χειμώνα και δεν θα του πω "όχι"», λέει χαρακτηριστικά.

Πάντως, οι πιο γλυκές καλοκαιρινές του αναμνήσεις προέρχονται από τις διακοπές των παιδικών του χρόνων, όταν πήγαινε με την οικογένειά του στην Κρήτη.

Πλέον είμαστε καταμεσής του Σεπτέμβρη, όμως, και ο Κώστας επέστρεψε όπως όλοι μας στην σκληρή πραγματικότητα: ετοιμάζει τις χειμερινές του εμφανίσεις στο πλευρό της Νατάσσας Θεοδωρίδου. Μαζί τους θα είναι ο Ηλίας Βρεττός και η Ελένη Φουρέιρα, με την οποία ο τραγουδιστής ψάχνει τραγούδι για να κάνουν ντουέτο!

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top