Παντρεύεται ο Ρένος Χαραλαμπίδης

Τι αποκαλύπτει για την νύφη και την πρόταση γάμου

Παντρεύεται ο Ρένος Χαραλαμπίδης

Μπορεί πριν από χρόνια να δήλωνε αμετανόητος εργένης, ωστόσο, ο Ρένος Χαραλαμπίδης είναι ένα βήμα πριν από τον γάμο! Όπως αποκάλυψε ο ίδιος σε συνέντευξή του, ζει τον απόλυτο έρωτα μετά από... προξενιό, ενώ η πρόταση γάμου έχει ήδη γίνει!

«Mας γνώρισαν κοινοί φίλοι, οι οποίοι θεωρούσαν ότι θα έπρεπε να βρεθούμε! Ήταν φοβερό. Εκείνη με ήξερε . Εμένα μου είχαν πει οι φίλοι μου ότι είναι μια πολύ ωραία κοπέλα», εξιστορεί ο ηθοποιός στο περιοδικό «Εγώ Weekly».

Κεραμίδα του ήρθε του Ρένου με την κοπελιά και, μάλιστα, της έκανε πρόταση γάμου το ίδιο κιόλας βράδυ! Απάντηση, βέβαια, δεν πήρε, ωστόσο, συμπληρώνει με νόημα: «το ένστικτο μου μου λέει ότι δεν θα παραμείνω για πολύ ακόμη εργένης».

Ο Ρένος μιλά και για το νέο τηλεοπτικό του εγχείρημα, το «Λες Και Το ‘Ξερες» που θα παρουσιάζει στον Alpha. Όπως αναφέρει, είναι μια εκπομπή αυτοσχεδιασμού και κόμεντι πάνελ, ενώ γοητεύτηκε και είπε το «ναι» επειδή το concept είναι κοντά στην ηθοποιία.

Μιλώντας για τους συναδέλφους του, ο ηθοποιός είναι ιδιαίτερα καυστικός με όσους «ψωνίστηκαν»: «δυστυχώς, κάποιοι έχασαν οριστικά τον δρόμο τους και δεν έμαθαν από τους παλαιότερους ηθοποιούς οι οποίοι πάντα μας συμβούλευαν να έχουμε μέτρο, να κρατάμε τα λεφτά μας, να μην βιαζόμαστε να πανηγυρίζουμε και να αφήσουμε τα σταριλίκια για τα γεράματα».

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top