Κέρδη 1 δις ευρώ για τη Louis Vuitton!

Η κρίση...πέρασε και δεν ακούμπησε...

Είναι πραγματικά απορίας άξιον πώς μπορεί να συμβαίνει κάτι τέτοιο: Η είδηση έρχεται από την Γαλλία και αφορά τον οίκο πολυτελών ειδών Louis Vuitton, ο οποίος εν μέσω της χειρότερης οικονομικής κρίσης των τελευταίων ετών, ανακοίνωσε ότι το πρώτο εξάμηνο του 2010 είχε κέρδη 1 δις ευρώ!

Η ανακοίνωση ήλθε λίγες ημέρες μετά την απόφαση που έλαβαν οι υπεύθυνοι των καταστημάτων πολλών ευρωπαϊκών πόλεων να κλείνουν νωρίτερα απ’ό ,τι έκλειναν μέχρι σήμερα, καθώς, όπως ισχυρίζονται, εάν συνεχίζουν υπό αυτές τις συνθήκες, δεν θα είναι σε θέση να καλύψουν την ζήτηση στα προϊόντα τους μέχρι τα Χριστούγεννα!

Ο Οίκος βρίσκεται στην 16η θέση των 100 ισχυροτέρων brand names σε ολόκληρο τον κόσμο. Είναι από τις ελάχιστες εταιρείες που παρουσιάζουν τόσο μεγάλα κέρδη, δεδομένου ότι τα προϊόντα της θεωρούνται όχι μόνον ακριβά, αλλά απευθύνονται ��ε λίγους. Πολλές φορές και πολύ λίγους. Ιδρύθηκε το 1854 και από τότε – εκτός από την Γαλλία - δραστηριοποιείται στην Ισπανία, την Ιταλία, την Ελβετία, τις Ηνωμένες Πολιτείες, την Ελλάδα και άλλες χώρες σε ολόκληρο τον κόσμο. Παρά το τεράστιο πελατολόγιό της, η εταιρεία αντιμετωπίζει τεράστιο πρόβλημα με τις απομιμήσεις, καθώς όπως λένε οι υπεύθυνοι μόνο το 1% των προϊόντων που κυκλοφορούν είναι αυθεντικά. Έχει στείλει στο δικαστήριο 13.000 υποθέσεις και έχουν τιμωρηθεί 1.000 υπεύθυνοι.

Σε κάθε περίπτωση πάντως, στο άκουσμα της είδησης, κανείς δεν μπορεί να καταλάβει πώς είναι δυνατόν, ένας άνδρας ή μία γ��ναίκα να βλέπουν το εισόδημά τους να μειώνεται, τα έξοδά τους να αυξάνονται και παρ’ όλα αυτά…τα Louis Vuitton να μην λείπουν από την ντουλάπα τους...

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
Star.gr Application Κατεβάστε την εφαρμογή του star.gr, για να μπορείτε να διαβάζετε τα αγαπημένα σας άρθρα και εκτός δικτύου.
Back to Top