«Τα ναρκωτικά είχαν τον έλεγχο της ζωής μου»

Η συγκλονιστική εξομολόγηση γνωστού τραγουδιστή

«Τα ναρκωτικά είχαν τον έλεγχο της ζωής μου»

«Έτρεχα συνεχώς να βρω ναρκωτικά. Τα χρησιμοποιούσα γιατί είχα ανάγκη να ηρεμήσω... Οι ουσίες κοίμισαν τον εγκέφαλο μου, με νάρκωσαν», δήλωσε ο Eminem, σε μια συγκλονιστική εξομολόγηση για τις σκοτεινές πτυχές της ζωής του.

Ο διάσημος ράπερ άνοιξε την καρδιά του στην εφημερίδα «New York Post», όπου παραδέχθηκε πως οι ουσίες είχαν πάρει τον έλεγχο της ζωής του και τον οδηγούσαν βήμα - βήμα προς την καταστροφή.

Ο τραγουδιστής που μεσουρανούσε, εξαφανίστηκε όταν μπλέχτηκε στα δίχτυα των ναρκωτικών. Στην ηλικία των 24αρων άρχισε να παίρνει χάπια όπως το vicodin και άλλα αναλγητικά με κωδεΐνη, ένα οπιούχο που συγγενεύει με την ηρωίνη και τη μορφίνη.

Η εξάρτησή του μεγάλωνε όσο αυξάνονταν ο τραπεζικός του λογαριασμός. «Τα χρησιμοποιούσα γιατί είχα ανάγκη να ηρεμήσω. Ήμουν πολύ εξαρτημένος από ηρεμιστικά χάπια», εξομολογείται.

Τα αποτελέσματα δεν άρχισαν να φανούν και ο ράπερ περιγράφει ανάγλυφα τις επιπτώσεις: «με κατέστειλαν! Κοίμισαν τον εγκέφαλο μου, με νάρκωσαν. Ήταν σαν να έχουν παγώσει τα εγκεφαλικά μου κύτταρα, δε μπορούσα πια να σκεφτώ, είχα "καεί"! Τα ναρκωτικά με έκαναν επίσης απίστευτα τεμπέλη. Σταμάτησα να δουλεύω, δεν είχα όρεξη να γράψω στίχους. Ήθελα απλώς να κάθομαι μπροστά στην τηλεόραση και να τρώω. Τίποτε άλλο δε με ενδιέφερε, μόνο να είμαι μπροστά στην τηλεόραση!», προσθέτει.

Πλέον, στα 37 του, ο Eminem κατάφερε να βγει νικητής καθώς σταμάτησε να παίρνει ναρκωτικά από το 2008. Η αλλαγή φάνηκε και στην καριέρα του, όπως φαίνεται και από τις 8 υποψηφιότητες στα φετινά βραβεία MTV, οι περισσότερες για άνδρα καλλιτέχνη...

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top