Η αλήθεια για τον γάμο Λιβιεράτου - Αδάμ

Χωρίζει ή όχι το επώνυμο ζευγάρι;

Η αλήθεια για τον γάμο Λιβιεράτου - Αδάμ

Στα πρόθυρα του διαζυγίου θέλουν οι φήμες τον Λάμπη Λιβιεράτο και την Εύη Αδάμ, έπειτα από πρόσφατη εμφάνιση της Εύης χωρίς τον σύζυγό της. Το Star επικοινώνησε τηλεφωνικά με το μοντέλο - παρουσιάστρια, που αποκάλυψε την αλήθεια για όσα συμβαίνουν!

Τις τελευταίες ημέρες, το Ίντερνετ «βουίζει» για το νέο διαζύγιο στην ελληνική showbiz.

Αφορμή για τις φήμες χωρισμού στάθηκε η εμφάνιση της Εύης Αδάμ χωρίς τον Λάμπη Λιβιεράτο στον γάμο της Κάλλις Τσιλίδου. Στις φωτογραφίες που δημοσίευσαν τα περιοδικά, το μοντέλο - παρουσιάστρια ποζάρει μόνο με τις φίλες της, ενώ οι φήμες την θέλουν ��α έχει εξομολογηθεί στο στενό τους περιβάλλον ότι ο γάμος πλησιάζει στο τέλος του.

Σε τηλεφωνική επικοινωνία με το Star, η Εύη διέψευσε κατηγορηματικά τα περί χωρισμού. «Δεν χωρίζουμε. Όλες αυτές τις φήμες θέλω να τις κρατήσω μακριά από την οικογένειά μου», είπε χαρακτηριστικά.

Έπειτα από 12 χρόνια γάμου, Λάμπης και Εύη εξακολουθούν να είναι μαζί, με την ευτυχία τους να συμπληρώνεται από τις δύο πανέμορφες κορούλες τους, Νεφέλη και Δανάη.

Κι αν πριν από λίγα χρόνια είχαν αποκαλύψει ότι είχαν φτάσει στα πρόθυρα του χωρισμού, τα «σύννεφα» διαλύθηκαν και οι φήμες περί διαζυγίου είναι απλά... φήμες!

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top