Ανέβαλαν τον γάμο Τσιρίλο - Ασημακοπούλου

Γιατί δεν θα φάμε κουφέτα από το ζευγάρι;

Ανέβαλαν τον γάμο Τσιρίλο - Ασημακοπούλου

Χωρίς κουφέτα μας άφησαν ο Μπρούνο Τσιρίλο και η Έλενα Ασημακοπούλου, που είχαν προετοιμαστεί για πολιτικό γάμο αυτές τις ημέρες αλλά τελικά τον ανέβαλαν! Ο Ιταλός ποδοσφαιριστής του ΠΑΟΚ δεν έλαβε κάποια απαραίτητα χαρτιά από την γενέτειρά του και, έτσι, άφησε την εγκυμονούσα σύντροφό του για ακόμα λίγο καιρό αστεφάνωτη!

Μπρούνο και Έλενα είναι ζευγάρι από το 2007, ενώ η ηθοποιός διανύει τον 5ο μήνα της εγκυμοσύνης της. Τον Αύγουστο είχαν δημοσιεύσει στην εφημερίδα «Καθημερινή» την αναγγελία του γάμου τους, που θα ��ινόταν στο δημαρχείο Αγίου Στεφάνου στα μέσα Σεπτεμβρίου, με κουμπάρα την αδερφή της Έλενας, Σμαράγδα.

Σύμφωνα με δημοσίευμα της «Real News», όμως, η καθυστέρηση στα έγγραφα του ποδοσφαιριστή οδηγεί τον γάμο στην... παράταση! Η νέα ημερομηνία που ορίσθηκε είναι μια Δευτέρα στα τέλη Οκτώβρη, αν και δεν αποκλείεται να φάμε τελικά τα κουφέτα τον Νοέμβριο.

Μετά τον πολιτικό γάμο, το ζευγάρι θα ακολουθήσει την... «παράδοση» και θα κάνει θρησκευτικό γάμο μαζί με βάφτιση.

Κι αν ενώπιον του δημάρχου δεν ξέρουμε πότε θα βρεθούν, ενώπιον Θεού και ανθρώπων έχουν ήδη «κλείσει» να εμφανιστούν στις 19 Ιουνίου του 2011, στον ιερό ναό Κοιμήσεως της Θεοτόκου στον Άγιο Στέφανο!

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top