Το μπάτσελορ πάρτι του Γιάννη Αϊβάζη!

Λίγες ώρες απέμειναν μέχρι το γάμο του

Το μπάτσελορ πάρτι του Γιάννη Αϊβάζη!

Στον Πάνο Κιάμο διασκέδασε μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες ο Γιάννης Αϊβάζης, που πήρε αγκαζέ τους φίλους του και τους πήγε για ποτό στα μπουζούκια. Ηρεμος και χαμογελαστός, ο ηθοποιός δήλωσε ότι όλα είναι έτοιμα για τον γάμο του με την Μαρία Κορινθίου, στον οποίο μάλιστα παρανυμφάκι θα είναι η ίδια τους η κόρη, Ισμήνη.

Ανάμεσα στους φίλους του Γιάννη Αϊβάζη βρισκόταν και ο καλός του φίλος Πέτρος Ιμβριος, ο οποίος βέβαια ανήκει ήδη στο κλαμπ των παντρεμένων.«Τους εύχομαι τα καλύτερα. Και οι δύο είναι φίλοι μου και θέλω το καλύτερο όχι μόνο για τον Γιάννη, αλλά και για την Μαρία», δήλωσε ο τραγουδιστής.

Λίγες ώρες απέμειναν μέχρι τη στιγμή που το ζευγάρι θα ενωθεί με τα ιερά δεσμά του γάμου και οι προετοιμασίες έχουν ολοκληρωθεί. Μάλιστα, η ηθοποιός έκανε την τελευταία της πρόβα στο ατελιέ της σχεδιάστριας Ελενας Βορρέα που επιμελήθηκε την εμφάνιση της Μαρίας Κορινθίου. «Το νυφικό θα είναι εξώπλατο, θα έχει ουρά 4 μέτρων και είναι αυτό που ήθελε από την αρχή η Μαρία», δήλωσε η σχεδιάστρια στους δημοσιογράφους.

Το ζευγάρι παντρεύτηκε πριν από λίγο καιρό με πολιτικό γάμο, εξαιτίας του ότι περίμενε το πρώτο του παιδί. Ο θρησκευτικός του γάμος έρχεται να ολοκληρώσει την ευτυχία τους. Κουμπάροι θα είναι ο δημοσιογράφος Γιώργος Θαναηλάκης και η σύζυγός του.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top