4.000 δολάρια κοστίζει η νέα τσάντα της Victoria!

«Φτώχεια καταραμένη»…

4.000 δολάρια κοστίζει η νέα τσάντα της Victoria!

Η συλλογή από τσάντες που διαθέτει η Victoria Beckham μπορεί να συγκριθεί με πολύ λίγες ανάλογες συλλογές διασήμων κυριών ανά τον κόσμο. Κοστίζει κυριολεκτικά μία περιουσία. Η σύζυγος του David Beckham, όχι μόνο διαθέτει χιλιάδες δολάρια για να αποκτήσει μία τσάντα, αλλά πολύ συχνά μπαίνει σε λίστα αναμονής μεγάλων Οίκων, προκειμένου να παραγγείλει μία τσάντα και να είναι από τις πρώτες που θα την αποκτήσουν, μόλις φθάσει στο κατάστημα απ’ όπου την παρήγγειλε.

Αυτή τη φορά εμφανίστηκε στο αεροδρόμιο του Λονδίνου κρατώντας μία τεράστια τσάντα ταξιδίου του Οίκου Goyard, οι τσάντες του οποίου κοστίζουν από 1.500 μέχρι 4.000 δολάρια. Τόσο (4.000 δολάρια δηλαδή) κοστίζει και η συγκεκριμένη! Μέχρι στιγμής, αυτή η μάρκα είχε γίνει γνωστή από μία άλλη κυρία, την Catherine Deneuve, που κρατά αποκλειστικά και μόνον τσάντες Goyard.

Είναι μία από τις σπάνιες φορές, που η Victoria δεν κρατά τις αγαπημένες της Hermes, αλλά τσάντα άλλης εταιρείας, την οποία συνδύασε με Christian Louboutin ankle boots, μαύρο σακάκι, μικροσκοπικό λευκό φόρεμα και μεγάλα γυαλιά ηλίου.

Αν και πολύ μεγάλη, η τσάντα δεν προβλημάτισε καθόλου την Victoria: Που δείχνει να ξέρει πώς να κρατά μία τσάντα, ακόμη και εάν αυτή είναι πολύ μεγαλύτερη από μία συνηθισμένη, ακόμη και εάν πρέπει να την κρατήσει, φορώντας τακούνι 12 πόντων. Οσο για το ποσόν που διέθεσε η Victoria για μία τσάντα; Εδώ πάει το «άτιμη κοινωνία…»

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top