Οι ερωτικές βόλτες της Σταρ Ελλάς

Χεράκι χεράκι στη Θεσσαλονίκη Πρέλεβιτς - Χαριτόπουλος

Οι ερωτικές βόλτες της Σταρ Ελλάς

Στη Θεσσαλονίκη και με τον αγαπημένο της, Δημήτρη Χαριτόπουλο, έκανε την πρώτη της δημόσια εμφάνιση μετά τα «Μις Υφήλιος» η Άννα Πρέλεβιτς! Η Σταρ Ελλάς δεν έκρυψε τον έρωτά της με τον μπασκετμπολίστα, ενώ μίλησε για τα επόμενα βήματά της.

«Μου έχει λείψει πολύ η Θεσσαλονίκη. Ήρθα να δω τους γονείς μου, το σκυλάκι μου το είχα αφήσει και τους φίλους μου που είναι εδώ», δήλωσε η Άννα στην κάμερα του Star.

Ε, και μιας και ήταν στη συμπρωτεύουσα πήρε και τον 27χρονο καλό της για μια τσάρκα από κοσμικό event στο κέντρο της πόλης, όπου αδιαφόρησαν για τα αδιάκριτα βλέμματα...

Ο Δημήτρης είναι σέντερ στην ομάδα των Τρικάλων και, με δεδομένο ότι η Άννα είναι για δουλειές στην Αθήνα, το ζευγάρι έχει μάθει να είναι μαζί και ερωτευμένο παρά την απόσταση.

Μάλιστα, η Σταρ Ελλάς δεν αποχωρίστηκε το βραχιόλι που της έκανε δώρο ο σύντροφός της καθ’ όλη την παραμονή της στο Λας Βέγκας για τα «Μις Υφήλιος».

Εκτός από τα προσωπικά, πάντως, η Άννα τα πάει καλά και στα επαγγελματικά, με τις προτάσεις να πέφτουν «βροχή».

Μάλιστα, κάτι μας λέει ότι η Σταρ Ελλάς συζητάει κάτι με τον ΑΝΤ1 μιας και σε σχετικές ερωτήσεις μας απάντησε ότι πρώτα θα τα πει εκεί και έπειτα στους υπόλοιπους!

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top