Οι παράλογες απαιτήσεις των σταρ στο Eurovoice

Τι ζήτησαν Pamela Anderson, Anastacia και Enrique Iglesias

Οι παράλογες απαιτήσεις των σταρ στο Eurovoice

Με τους... όρους και τις ιδιοτροπίες τους έρχονται στην Αθήνα η Pamela Anderson, η Anastacia και ο Enrique Iglesias, που θα εμφανιστούν στον μουσικό διαγωνισμό «Eurovoice» μαζί με τον δικό μας, Σάκη Ρουβά!

Η Anastacia μας βγήκε οικολόγος και θέλει να κυκλοφορεί σε no smoking περιβάλλον, ενώ οι σεκιούριτι που θα την συνοδεύουν δεν πρέπει να οπλοφορούν! Παράλληλα, ζήτησε κεριά με άρωμα βανίλια, ένα βάζο μελιού και ελληνικό γιαούρτι. Αυτό το τελευταίο το θέλει με πέτσα και σε πήλινο; Μην έχουμε παρεξηγήσεις με την σταρ...

«Βλέπει κανείς απαιτήσεις υπερβολικές μεν, αλλά λογικές για έναν άνθρωπο με τέτοιες ανησυχίες», δήλωσε στο Star ο Μίλτος Καρατζάς.

Από την άλλη, η «εκρηκτική» Pamela κάπου μπερδεύτηκε, αφού ζήτησε τρεις σουίτες στο Σύνταγμα με θέα... θάλασσα! Επίσης, θέλει και τρεις οπλισμένους σωματοφύλακες στο πλευρό της, νύχτα μέρα.

«H Pamela νοιάζεται περισσότερο για την άνεσή της, την ομορφιά της...», είπε ο κ. Καρατζάς.

Vegetarian δήλωσε ο άνδρας της παρέας. Ο Enrique αξίωσε σαλάτες και χορτοφαγικές σούπες, φρέσκο γάλα, φρεσκοστυμένη λεμονάδα και εμφιαλωμένο νερό, σερβιρισμένα σε πορσελάνινα σερβίτσια! Επίσης, στο καμαρίνι του θα πρέπει να υπάρχει μία ρίζα από φρέσκο τζίντζερ. Βασιλικός θα γίνω στο παραθύρι σου δηλαδή...

Το Eurovoice είναι ένας νέος μουσικός διαγωνισμός με 33 συμμετέχοντες από ισάριθμες χώρες, που θα γίνει στην ελληνική πρωτεύουσα στις 23 και 24 Σεπτεμβρίου. Η διαφορά από την Eurovision έγκειται στο ότι το τραγούδι που θα κερδίσει δεν επιλέγεται από επιτροπές, παρά μόνο από την ψηφοφορία του κόσμου από το Ίντερνετ και τα sms.

Την πρώτη ημέρα στο stage του «Αθηνών Αρένα» θα ανέβουν οι πρώτοι διαγωνιζόμενοι, η Anastacia και ο Σάκης Ρουβάς, ενώ την δεύτερη θα δούμε τους υπόλοιπους διαγωνιζόμενους και τον Iglesias. Η Pamela Anderson θα εκτελέσει χρέη παρουσιάστριας.

Εισιτήρια και για τις δύο βραδιές θα βρείτε στην τράπεζα Πειραιώς, στα κατ��στήματα Public και στο tickethour.com.

Δείτε τι ζήτησαν οι σταρ!

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top