Τα βρήκαν Χρήστος Δάντης - Φλώρα Θεοδώρου

Εξωδικαστική λύση στην υπόθεση του ζευγαριού

Τα βρήκαν Χρήστος Δάντης - Φλώρα Θεοδώρου

Μετά από μία μεγάλη δικαστική κόντρα που διήρκεσε όλο το καλοκαίρι, με αγωγές και ασφαλιστικά μέτρα, ο Χρήστος Δάντης και η Φλώρα Θεοδώρου πήραν την απόφαση να λύσουν τις διαφορές τους εξωδικαστικά.

Το πρωί της Παρασκευής (10/09), ο Χρήστος Δάντης και η Φλώρα Θεοδώρου εμφανίστηκαν στο Εφετείο μαζί με τους δικηγόρους τους Βασίλη Καπερνάρο και Αλέξη Κούγια αντίστοιχα, με στόχο να οριστικοποιήσουν τους τρόπους επίλυσης των διαφορών τους, χωρίς να γίνει τελικά το δικαστήριο το οποίο έχει προγραμματιστεί για τις αρχές Οκτώβρη.

Το μεγαλύτερο από τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι δυο τους είναι το σπίτι στη Γλυφάδα όπου έμεναν μέχρι τον χωρισμό και στο οποίο συνεχίζει να διαμένει η Φλώρα Θεοδώρου. Πρόκειται για μία πολυτελή κατοικία, που ο τραγουδιστής είχε αγοράσει με στεγαστικό δάνειο και την οποία τώρα ζητά από την πρώην σύζυγό του –ακόμη και με ασφαλιστικά μέτρα– να εγκαταλείψει.

Για να φύγει από το σπίτι, όμως, η Φλώρα Θεοδώρου ζητά το ποσό των 350.000 ευρώ, τα οποία όπως υποστηρίζει, είχαν διαθέσει οι γονείς της στο ζευγάρι στα πρώτα του βήματα μετά το γάμο.

Τελικά, οι δυο τους συμφώνησαν στο ποσόν των 250.000, τα οποία, όπως δήλωσε η Φλώρα Θεοδώρου, εάν λάβει θα φύγει και από το σπίτι.

«Ελπίζω ότι αυτά που συμφωνήσαμε εξωδίκως, θα υλοποιηθούν. Τέτοιου είδους διαφορές δεν πρέπει να επιλύονται στα δικαστήρια και χαίρομαι που τόσο ο κος Δάντης, όσο και ο δικηγόρος του συμφώνησαν στα δίκαια αιτήματα της κας Θεοδώρου», δήλωσε ο Αλέξης Κούγιας, ενώ από την πλευρά του ο Βασίλης Καπερνάρος ανέφερε: «Είναι πολύ θετική η όλη έκβαση της υπόθεσης και το θέμα θα το λύσουμε όπως επιδιώκαμε από την αρχή».

Δείτε τί δήλωσαν οι δύο πρώην σύζυγοι και οι δικηγόροι τους.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top