«Μαθήματα» στιλ από την Sarah Jessica Parker

Τί φόρεσε στα εγκαίνια καταστήματος Chanel

«Μαθήματα» στιλ από την Sarah Jessica Parker

Με μία δίχρωμη τουαλέτα σε μαύρη και ροζ απόχρωση, σήμα-κατατεθέν της Chanel εμφανίστηκε η Sarah Jessica Parker στα εγκαίνια της μπουτίκ του Οίκου στη Νέα Υόρκη.

Η διάσημη ηθοποιός επέλεξε μία δημιουργία του Karl Lagerfeld από την κολεξιόν φθινόπωρο-χειμώνας 2010-2011, την οποία συνδύασε με μαύρες γόβες και ίδιου χρώματος παλτό, δίνοντας για μία ακόμη φορά μαθήματα ενδυματολογικής συμπεριφοράς. Πόζαρε με την χαρακτηριστική της άνεση στους φωτογράφους, κάνοντας τα φλας να αστράψουν εκατοντάδες φορές.

Εκτός από την πρωταγωνίστρια του Sex and the city, το παρών στα εγκαίνια έδωσα�� δεκάδες διάσημοι της σοουμπιζ και φυσικά η «ψυχή» του Οίκου, ο σχεδιαστής Karl Lagerfeld, ο οποίος δήλωσε χαρακτηριστικά: «Φαντάζομαι ότι όλα αυτά τα όμορφα πράγματα που συμβαίνουν σημαίνουν ότι δεν έχω πεθάνει ακόμη!»

Εκτός από ρούχα, το νέο κατάστημα στο Soho της Αμερικανικής μεγαλούπολης διαθέτει και την τελευταία λέξη της μόδας σε ό,τι αφορά τα αξεσουάρ. Μέσα στο επόμενο διάστημα, ουκ ολίγοι επώνυμοι αναμένεται να περάσουν από εκεί. Και σίγουρα δεν θα φύγουν με… άδεια χέρια!

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top