Τα γενέθλια της βασίλισσας Ράνιας

Κρουαζιέρα στην Κορσική με πολυτελή θαλαμηγό

Τα γενέθλια της βασίλισσας Ράνιας

Το καλύτερο δώρο έλαβε για τα 40α γενέθλιά της η βασίλισσα Ράνια της Ιορδανίας: μαζί με τον σύζυγό της, βασιλιά Αμπντάλα, τα παιδιά τους και καλούς τους φίλους έκαναν κρουαζιέρα στην Κορσική με μια πολυτελή θαλαμηγό!

Η πανέμορφη εστεμμένη και ο σύζυγός της έφτασαν στην Κορσική με ιδιωτικό αεροσκάφος. Εκεί τους περίμενε το 83 μέτρων «Omega», το οποίο μάλιστα φέρει ελληνική σημαία!

Η συντροφιά απόλαυσε την κρουαζιέρα από τα μπαλκόνια της θαλαμηγού, ενώ Ράνια και Αμπντάλα συνομιλούσαν με φόντο το ηλιοβασίλεμα και τα καταγάλανα νερά.

Η «Omega» προσφέρει στους εκλεκτούς επιβάτες της όλες τις ανέσεις, καθώς μεταξύ άλλων διαθέτει εσωτερικό και εξωτερικό τζακούζι, γυμναστήριο, κέντρο αισθητικής, πιάνο - μπαρ και σινεμά.

Η βασίλισσα δήλωσε ενθουσιασμένη από την κρουαζιέρα και, κυρίως, από το Πόρτο Βέκιο, όπου ξεναγήθηκε στα γραφικά δρομάκια και αγόρασε φρούτα και λαχανικά αξίας 2.000 ευρώ!

Καλεσμένη της Όπρα Γουίνφρι, η Ράνια τόνισε πως το πέρασμα του χρόνου δεν την φοβίζει και η δεκαετία που μόλις μπήκε θα είναι ηπιο παραγωγική της ζωής της!

πηγή: περιοδικό «Hello»

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top