Επώνυμο ζευγάρι χώρισε πριν τον γάμο

Μετά τις χωριστές διακοπές ήρθε και το οριστικό τέλος...

Επώνυμο ζευγάρι χώρισε πριν τον γάμο

Τέλος στη σχέση τους λίγο πριν ανέβουν τα σκαλιά της Εκκλησίας έβαλαν ο Μιχάλης Σηφάκης και η Στέλλα Γιαμπουρά. Ο τερματοφύλακας της Εθνικής μας και το γνωστό μοντέλο έκαναν χωριστές διακοπές το καλοκαίρι, ενώ η Στέλλα επιβεβαίωσε τον χωρισμό τους μιλώντας στο Star.

Ο διεθνής γκολκίπερ και το μοντέλο είχαν καταφέρει να ξεπεράσουν το εμπόδιο της απόστασης (μιας και ο Σηφάκης αγωνίζεται στον Άρη και εκείνη διαμένει στην Αθήνα), ωστόσο, η σχέση τους δεν κατάφερε να οδηγήσει σε γάμο παρά τα σχέδιά τους.

Δημοσιεύματα τους ήθελαν να τα έχουν ξαναβρεί, όμως, ο χωρισμός είναι οριστικός. «Ήταν κοινή απόφαση», είπε στο Star η Στέλλα.

Σε συνέντευξή του προ μηνών στο «DownTown», ο αθλητής εμφανιζόταν τρελά ερωτευμένος. Μάλιστα, σε ερώτηση αν είναι κανόνας οι ποδοσφαιριστές να έχουν σχέση με μοντέλα, εκείνος είχε απαντήσει: «στη δική μας περίπτωση δεν έπαιξε ρόλο το επάγγελμα. Νομίζω ότι όποια άλλη δουλειά και να κάναμε, μαζί θα ήμασταν».

Ωστόσο, το καλοκαίρι έκαναν διακοπές χωριστά, ενώ πρόσφατα ο Μιχάλης εθεάθη σε εστιατόριο της Βουλιαγμένης με νέα συνοδό.

«Δεν το γνώριζα, αλλά φυσικό επακόλουθο είναι να βρει κάποια άλλη κοπέλα κι εγώ έναν άλλο άνδρα», είπε η Στέλλα στο Star και κατέληξε: «δεν θα γίνει κάποιος από τους δύο καλόγερος».

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top