Ξεπουλάνε για να ζήσουν οι Beckhams

Πωλητήριο στο «παλάτι» τους στην Αγγλία

Ξεπουλάνε για να ζήσουν οι Beckhams

Σε περικοπές και πωλητήρια προχωρά το ζεύγος Beckham, που είτε αποφάσισε να λογικευτεί με τα έξοδα είτε βλέπει το ρευστό να μειώνεται... Το διάσημο ζευγάρι προσέλαβε οικονομικό σύμβουλο, προχώρησε σε μαζικές απολύσεις και βγάζει στο «σφυρί» το χλιδάτο σπίτι στην Αγγλία, γνωστό ως «Beckingham Palace»!

Οι Beckhams απέκτησαν το δικό τους... μνημόνιο, βάσει του οποίου θα πουλήσουν το «παλάτι» στην Αγγλία μιας και διαμένουν μόνιμα στις ΗΠΑ.

Η χλιδάτη έπαυλη βρίσκεται σε μία έκταση 96 στρεμμάτων και αγοράστηκε το 1999, λίγο μετά τον γάμο του David με την Victoria, έναντι 3 εκατομμυρίων ευρώ.

Σήμερα, η αξία του «Beckingham» υπολογίζεται στα 21,4 εκατομμύρια ευρώ μιας και δεν είναι και κανένα διαράκι... 7 υπνοδωμάτια διαθέτει παρακαλώ, ενώ υπάρχει εσωτερική και εξωτερική πισίνα, αίθουσα μπιλιάρδου, γυμναστήριο, γήπεδο τένις και στούντιο ηχογράφησης.

Μεγάλο του ατού; Ο... μίνι ζωολογικός κήπος, αλλά και οι 3 διαφορετικοί κήποι αξίας 12.000 ευρώ έκαστος! Έτσι, ο νέος ιδιοκτήτης και τα παιδιά του και τα κατοικίδιά του θα εξασφαλίσει...

Στον περίβολο της έπαυλης δε, δεσπόζει ένα μαρμάρινο κιόσκι, όπου στεγάζεται το αξίας 84.000 ευρώ μπάρμπεκιου της οικογένειας.

Κι ενώ ζητείται επειγόντως αγοραστής, η Victoria έχει εξαπολύσει... κύμα απολύσεων! Ήδη, το προσωπικό της οικογένειας μειώθηκε στα 36 από 50 άτομα, με κύριο «θύμα» τους κηπουρούς. Μάλιστα, ο αρχικηπουρός εκτελεί πλέον και καθήκοντα σοφέρ, σε μια προσπάθεια συγκράτησης των εξόδων!

Πάντως, φίλοι του ζευγαριού διαψεύδουν τα περί οικονομικού κατήφορου και επισημαίνουν: «ο David και η Victoria είναι πολυεκατομμυριούχοι, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι θα πρέπει να σπαταλούν χρήματα»!

Εντάξει μωρέ, ένα σπιτάκι χάνουν...

Τους μένει η πολυτελής βίλα στο Λος Άντζελες, το χλιδάτο διαμέρισμα στο Ντουμπάι και ο πύργος στη Γαλλία!

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top