Κριστίνα Αγκιλέρα: ασορτί με το γιο της

Ντύνονται με τον ίδιο τ��όπο

Κριστίνα Αγκιλέρα: ασορτί με το γιο της

Η Κριστίνα Αγκιλέρα έβγαλε το γιο της για δείπνο στο Λος Άντζελες και είπε να ντυθούν ασορτί.


Όπως ακριβώς η μαμά του, ο 2χρονος Μαξ φορούσε ένα Τ-Shirt, και ένα στιλάτο καπέλο στο κεφάλι. Ο φωτογραφικός φακός «έπιασε» μητέρα και γιο την ώρα που έβγαιναν από μια καφετέρια και μπορεί η 29χρονη τραγουδίστρια να ήθελε να κρατήσει χαμηλό προφίλ, όμως το κατακόκκινο κραγιόν με τις κατάξανθες μπούκλες και το ιδιαίτερο στυλ την πρόδωσαν.


Μάλιστα η ίδια ανέφερε πως ο 2χρονος Μαξ την «δένει» όλο και περισσότερο με τον 33χρονο σύζυγο της που είναι μουσικός παραγωγός: «όταν τους βλέπω μαζί η καρδιά μου φτερουγίζει και λιώνω».


Η 29χρονη Κριστίνα και ο 33χρονος σύζυγος της Jordan Bratman, εθεάθησαν το Σαββατοκύριακο να «βολτάρουν» με την αξίας 211.000 δολαρίων ολοκαίνουργια κατακόκκινη Φεράρι τους στο Μπέβερλι Χίλς, ενώ τον περασμένο μήνα έκαναν ρομαντικές διακοπές στην Ιταλία.


Η Κριστίνα πάντως εκμυστηρεύτηκε το πώς καταφέρνει να κρατά το γάμο της ζωντανό: «Αφήνω σημάδια με κραγιόν και σημειώματα πάνω στον καθρέφτη του μπάνιου για να τα δει ο άντρας μου όταν ξυπνά. Θεωρώ πολύ σημαντικό να κάνεις τη σχέση σου ξεχωριστή και να περνάς ποιοτικό χρόνο μαζί».


Η διάσημη τραγουδίστρια, μετά τις απογοητευτικές πωλήσεις του τελευταίου της άλμπουμ «Bionic» σκέφτεται να το γυρίσει στην… υποκριτική.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top