Χατζηγιάννης: «η κορυφή κρύβει κινδύνους»

Τι εξομολογείται ο νεαρός τραγουδιστής;

«Το σημείο της κορυφής κρύβει κινδύνους που πρέπει κανείς να βλέπει και να αντιμετωπίζει», δηλώνει ο Μιχάλης Χατζηγιάννης, που παρά την μεγάλη επιτυχία δεν φαίνεται να έχει καβαλήσει το καλάμι. Παράλληλα, εξομολογείται πως έχει αλλάξει όλα αυτά τα χρόνια και μιλά για την απόπειρά του να κάνει διεθνή καριέρα!

Μιλώντας στην εφημερίδα «Αγγελιοφόρος», ο γνωστός τραγουδιστής αναφέρει πως δεν υπάρχει συγκεκριμένη συνταγή για την επιτυχία. «Χρειάζεται προσπάθεια, επαγρύπνηση, σκληρή δουλειά, αλλά κυρίως έμπνευση και δημιουργικότητα», λέει χαρακτηριστικά και προσθέτει πως ο κόσμος είναι αυτός που τελικά κρίνει όσα παρουσιάζονται.

Τι διαφορετικό, όμως, έχει ο Μιχάλης του 1995 από τον Μιχάλη του 2010; «Είναι πολύ διαφορετικός, αλλά στην ουσία του παραμένει ο ίδιος. Το 1995 ήμουν ένα παιδί που ξεκινούσε να τραγουδάει, να γράφει, να δοκιμάζει, να παίζει μουσική και να ονειρεύεται... Σε προσωπικό επίπεδο, οι αξίες και αυτά που έχω μάθει από το σπίτι μου παραμένουν ίδια. Αυτό που έχει αλλάξει είναι ο τρόπος που αντιμετωπίζω τα πράγματα. Μεγαλώνοντας τα βλέπεις όλα πιο ήρεμα και με μεγαλύτερη ψυχραιμία», απαντά ο τραγουδιστής.

Μιλώντας για το αγγλόφωνο cd που ετοίμασε, ο Μιχάλης δηλώνει ενθουσιασμένος και τονίζει πως επιτυχία για εκείνον θα είναι ο δίσκος να ακουστεί και να λάβει καλά σχόλια, ενώ δεν αποκλείει ακόμα έναν αγγλόφωνο δίσκο!

Όσο για την κορυφή; «Η θέα είναι άλλοτε πιο ανοικτή κι άλλοτε πιο περιορισμένη. Εξαρτάται από την οπτική γωνία που κοιτάς», δηλώνει.

Δείτε το αγγλόφωνο clip του τραγουδιστή!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
Star.gr Application Κατεβάστε την εφαρμογή του star.gr, για να μπορείτε να διαβάζετε τα αγαπημένα σας άρθρα και εκτός δικτύου.
Back to Top