Πριγκιπικός γάμος επί... 2 στο Μονακό

Μετά τον Αλβέρτο, παντρεύεται και η ανιψιά του

Πριγκιπικός γάμος επί... 2 στο Μονακό

Χαρές και πανηγύρια στο Μονακό, καθώς μετά τον πρίγκιπα Αλβέρτο που θα αποχαιρετίσει την εργένικη ζωή, ετοιμάζεται να παντρευτεί και η ανιψιά του, η κόρη της Καρολίνας, Σαρλό Κασιράγκι!

Ο πρίγκιπας θα παντρευτεί τον ερχόμενο Ιούλιο, ενώ η 24χρονη ανιψιά του, γνωστό αστέρι της ιππασίας και φίλη της Αθηνάς Ωνάση, λίγο αργότερα.

Ο εκλεκτός της καρδιάς της ακούει στο όνομα Άλεξ Δαλάλ, 27 ετών, ιδιοκτήτης γκαλερί στο Λονδίνο και εγγονός του μεγιστάνα Τζακ Δαλάλ.

Οι δύο νέοι δεν έχουν αρραβωνιαστεί ακόμα, κάτι που ξάφνιασε ορισμένους συντηριτικούς κύκλους. Σημασία έχει πως οι δυό τους είναι 3 χρόνια μαζί και πραγματικά αχώριστοι.

Η Σαρλότ, κόρη του πρ��ωρα χαμένου σε αγώνες καταμαράν Στέφανο Κασιάγκι, είναι τέταρτη στην διαδοχή του θρόνου του Μονακό. Μεταξύ της προίκας της, περιλαμβάνεται και ένα... νησάκι στη Σαρδηνία αξίας περίπου 6 εκατομμυρίων ευρώ, που της έκαναν δώρο ο παππούς και η γιαγιά για τα 5α της γενέθλια!

Αν και αποφεύγει τα φώτα, η 24χρονη είναι εκδότρια του περιοδικού «Above». Παράλληλα, είναι «κολλητή» της Αθηνάς Ωνάση, με την οποία περνά πολλές ώρες -πού αλλού- στις προπονήσεις με τα άλογα!

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top