Θα κάνει γυμνή φωτογράφηση ο Τζόρβας;

Τι απαντά ο σέξι Έλληνας διεθνής στις φήμες

Θα κάνει γυμνή φωτογράφηση ο Τζόρβας;

Με την χαρά θα μείνουν όλοι όσοι περίμεναν πως και πώς να επιβεβαιωθούν οι φήμες που ήθελαν τον Ορέστη Τζόρβα να έχει αποδεχθεί πρόταση για γυμνή φωτογράφηση! Ο τερματοφύλακας της Εθνικής μας, που μπήκε και μεταξύ των 11 πιο σέξι του πρόσφατου Μουντιάλ, ξεκαθάρισε πως χωρίς τα ρούχα του δεν πρόκειται να τον δούμε...

«Δεν θα έκανα ποτέ κάτι που θα αφορούσε γυμνό γενικότερα», δήλωσε ο Τζόρβας στην «Real News», προσθέτοντας πως ούτε διαφήμιση για εσώρουχα δεν θα έκανε.

Δηλαδή μόνο χωρίς μπλουζάκι θα τον δούμε και αυτό του χρόνου το καλοκαίρι, αν τον «τσακώσουν» οι παπαράτσι...

Παρά την μεγάλη δημοσιότητα και τα κολακευτικά σχόλια που πήρε τόσο για τις επιδόσεις του στο γήπεδο όσο και για την εξωτερική του εμφάνιση, ο Τζόρβας παραμένει προσγειωμένος και τονίζει ότι Μπέκαμ δεν θα γίνει ποτέ! «Πρώτη φορά στο Μουντιάλ κι εσύ μου λες πως είμαι σέξι;», διερωτάται χαρακτηριστικά για τον ντόρο σχετικά με την εμφάνισή του.

«Όλο αυτό που έγινε γύρω από το πρόσωπό μου δεν λέω ότι με ενοχλεί. Δεν με ενοχλεί, όμως, μόνο όταν δεν παραβιάζει την προσωπική μου ζωή», αναφέρει ο 28χρονος σέξι διεθνής, που διατηρεί σχέση εδώ και χρόνια με την Χρυσαυγή Ατσιδάκου ( που την γνωρίσαμε από τα backstage της εκπομπής «Ο διάδοχος του Uri Geller»).

Παράλληλα, δηλώνει χαρούμενος που ο κόσμος τον πλησιάζει στον δρόμο και αποκαλύπτει πράγματα που δεν ξέρουμε γι’ αυτόν: κάνει οικονομία και αποταμίευση, διαβάζει βιβλία, πηγαίνει στο θέατρο και λατρεύει για τις διακοπές του την Μονεμβασιά.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top