Ο τελευταίος «λαμπερός» γάμος του καλοκαιριού

Παντρεύτηκαν Π. Αγγελόπουλος - Ελ. Κούκου

Ο τελευταίος «λαμπερός» γάμος του καλοκαιριού

«Άσσο» στην καρδιά του επιχειρηματία και προέδρου της ΚΑΕ Ολυμπιακός, Παναγιώτη Αγγελόπουλου, έβαλε η βολεϊμπολίστρια Ελευθερία Κούκου. Μετά από τρία χρόνια σχέσης, οι δύο νέοι παντρεύτηκαν την Πέμπτη στο Ψυχικό, στον τελευταίο «λαμπερό» γάμο του φετινού καλοκαιριού!

Παναγιώτης και Ελευθερία έφτασαν στον ιερό ναό του Αγίου Δημητρίου με τα προσωπικά τους τζιπ. Αφού πάρκαραν στο πίσω μέρος της εκκλησίας -το οποίο είναι άκρως ρομαντικό και γραφικό και για τον λόγο αυτό φωτογραφήθηκαν εκεί μετά το μυστήριο- διέσχισαν το αίθριο και μπήκαν στον ναό.

Η νύφη φορούσε ένα λευκό στράπλες νυφικό κεντημένο με πέρλες και ασημί στο κάτω μέρος, ενώ είχε πιασμένα τα μαλλιά της σε ένα μοντέρνο κότσο.

Ο γιος του Κωνσταντίνου Αγγελόπουλου και ανηψιός της Γιάννας και του Θόδωρου Αγγελόπουλου, φορούσε το κλασσικό ασπρόμαυρο κουστούμι με κατακόκκινη γραβάτα, που ήταν ασορτί με την νυφική ανθοδέσμη.

Οι νιόπαντροι κράτησαν χαμηλούς τόνους, όπως και στην προσωπική τους ζωή, ενώ ακολούθησε δεξίωση στο κτήμα Νάσιουτζικ.

Η Ελευθερία αγωνίζεται στην ομάδα βόλεϊ του Ολυμπιακού, ενώ έχει σπουδάσει μάρκετινγκ και δημόσια διοίκηση στην Αμερική και, αυτό τον καιρό, παρακολουθεί μαθήματα ψυχολογίας σε ιδιωτικό κολέγιο.

Σύμφωνα με πληροφορίες του star.gr, η πανύψηλη κοπέλα (1,80 παρακαλώ) σκοπεύει να εγκαταλείψει την ενεργό δράση και -ενδεχομένως- θα γίνει σύμβουλος ψυχολογίας στα παιδικά τμήματα της Α1, εκτός από καλή και αφοσιωμένη σύζυγος φυσικά!

Δείτε τον λαμπερό γάμο!

Πρώτη ανάρτηση: 02/ 09/ 2010 21:15

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top