Η Μαρία Κορινθίου αποχαιρετά την εργένικη ζωή

Στις 11 Σεπτεμβρίου ο γάμος με τον Αϊβάζη

Η Μαρία Κορινθίου αποχαιρετά την εργένικη ζωή

Μπορεί πριν γνωρίσει τον Γιάννη Αϊβάζη, η Μ. Κορινθίου να δήλωνε φανατική κατά του γάμου, όμως πριν από δύο χρόνια άλλαξαν τα πάντα στη ζωή της.

Ένας άνδρας, ένας έρωτας, ένα παιδί και τώρα ο γάμος!!! Η ίδια μιλά για τη μεγάλη αυτή αλλαγή στη ζωή της στο περιοδικό Down Town.

«Μέχρι τα 28 μου δεν ήθελα να παντρευτώ ποτέ στη ζωή μου, δεν ήταν στη σκέψη μου, ούτε καν στα σχέδιά μου. Γνώρισα τον Γιάννη! Ερωτεύτηκα παράφορα, τον αγάπησα, απέκτησα ένα παιδί και παντρευόμαστε», λέει η Μαρία.

Μάλιστα όταν ήταν στην εφηβεία δεν ήθελε να ακούει για γάμους και πανηγύρια.

«Θυμάμαι που έλεγα στη μαμά μου, από 13 χρονών “εγώ δεν υπάρχει ποτέ περίπτωση να παντρευτώ!” Να μου λέει και η μητέρα μου: “και πώς θα κάνεις παιδί κορίτσι μου;” Και να της απαντάω εγώ: “άμα ποτέ θελήσω παιδί, θα το κάνω μόνη μου. Από την κόρη σου δεν πρόκειται να δεις γάμο!” Και κοίτα πώς τα φέρνει η ζωή», εξομολογείται.

Και τελικά πώς αποφάσισε να κάνει τη… μεγάλη ανατροπή στη ζωή της;

«Από τη στιγμή που κατοχυρώσαμε το παιδί μας, δεν χρειαζόταν να παντρευτούμε, δεν υπήρχε λόγος. Δεν είναι όμως ότι πρέπει να παντρευτούμε με τον Γιάννη, θέλουμε να παντρευτούμε. Να το κάνουμε για καθαρά ρομαντικούς και τρυφερούς λόγους, για τίποτε άλλο», λέει και προσθέτει:

«Για μένα ο γάμος δε σημαίνει απλά υπογραφή ενός χαρτιού και να σταθούμε μια ώρα στην εκκλησία, στο μυστήριο, για να ευλογηθούμε. Για μένα ο γάμος είναι ο τρόπος σκέψης που έχεις, η αλλαγή που θέλεις να κάνεις στη ζωή σου, οι προτεραιότητες που βάζεις με σένα και με τη νέα οικογένειά σου».

Ξεκαθαρίζει μάλιστα ότι το… «για πάντα» δεν την φοβίζει καθόλου.

«Είμαι έτοιμη να ζήσω με τον Γιάννη για όλη μου τη ζωή. Είχα πάρει ήδη την απόφαση εδώ και καιρό. Ο Γιάννης είναι ο άντρας της ζωής μου».

Όσο για το αν έχει άγχος για τη μεγάλη μέρα που πλησιάζει απαντά:

«Όχι. Δεν έχω κανένα άγχος, δεν έχω καμία αγωνία, δεν τρομοκρατούμαι, δεν είμαι από αυτές τις γυναίκες που παθαίνουν υστερίες πριν παντρευτούν επειδή πρέπει να είναι όλα στην εντέλεια. Είναι μια μέρα για μένα και για τον Γιάννη, το βλέπω σαν πάρτι, σαν μια ρομαντική προσωπική μας στιγμή. Είναι κάτι ευχάριστο».

Στις 11 Σεπτεμβρίου λοιπόν η Μαρία θα πει στον Γιάννη Αϊβάζη το… «I do» και θα επισφραγίσει έτσι την οικογενειακή της ευτυχία.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top