Οι τελευταίες βουτιές της showbiz

Πώς αποχαιρέτισαν το καλοκαίρι οι επώνυμοι

Οι τελευταίες βουτιές της showbiz

Ο Αύγουστος μας αποχαιρέτισε και η showbiz δεν ξέχασε να κάνει τις τελευταίες βουτιές της, πριν μαζέψει τα μπογαλάκια της και ο κάθε κατεργάρης γυρίσει στον πάγκο του.

Με το σκάφος στην Αντίπαρο ταξίδεψε ο Σάκης Ρουβάς, έχοντας πάντα στο πλευρό του την Κάτια Ζυγούλη και την μικρή Αναστασία. Επόμενος σταθμός τους ήταν η Μύκονος, όπου ο αγαπημένος τραγουδιστής δεν έχασε την ευκαιρία να κάνει καταδύσεις!

Στην Κάρυστο με τα παιδιά βρέθηκε η Ελένη Μενεγάκη, την ώρα που η Βίκυ Χατζηβασιλείου δεν κάθισε στιγμή στις ξαπλώστρες της Χαλκιδικής αλλά «τάραξε» το beach volley.

Στην Πάτμο πέρασαν το τελευταίο weekend του Αυγούστου η Παναγιώτα Βλαντή με τον σύντροφό της, αλλά και ένα άλλο επώνυμο ζευγάρι, οι ηθοποιοί Άριελ Κωνσταντινίδη και Σωκράτης Αλαφούζος!

Δουλειά με διακοπές συνδύασε η Εβελίνα Παπούλια που βούτηξε και λιάστηκε στην Ρόδο με την κόρη της, ενώ κάτω από τον ήλιο της Μυκόνου άπλωσε την αρίδα της η Ευαγγελία Αραβανή που δεν έχασε καμία ευκαιρία να δείξει τα μικροσκοπικά μαγιό της.

Πάντως, το καλύτερο καλοκαιρινό φωτογραφικό άλμπουμ το έφτιαξε φέτος η Δέσποινα Καμπούρη, που δεν έχασε προορισμό για προορισμό: νησιά Αιγαίου, Νέα Υόρκη και Ταϊλάνδη την δέχθηκαν για τις διακοπές της!

Δείτε τα τελευταία καλοκαιρινά μπάνια των επωνύμων

πηγή: περιοδικά «Ok!», «Hello», «Ciao»

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top