Ο Michael Douglas μιλά για την περιπέτεια της υγείας του

«Βρίσκομαι στο στάδιο 4 του καρκίνου του φάρυγγα»

Ο Michael Douglas μιλά για την περιπέτεια της υγείας του

Καλεσμένος στο showτου David Letterman ήταν ο Michael Douglas ο οποίος για πρώτη φορά μίλησε ανοιχτά για την περιπέτεια της υγείας του.

Ο γνωστός ηθοποιός αποκάλυψε ότι πάσχει από καρκίνο του φάρυγγα και ότι βρίσκεται στο στάδιο 4.

«Το ανακάλυψα πριν από τρεις εβδομάδες και ήδη έχω κάνει την πρώτη εβδομάδα χημειοθεραπειών και ακτινοβολιών», είπε ο Douglas.

Όπως εξομολογήθηκε, στις αρχές του καλοκαιριού είχε κάποια προβλήματα με το λαιμό του, όμως κανένας από τους γιατρούς που επισκέφτηκε δεν του βρήκαν κάτι σοβαρό. Μέχρι που πήγε σε ένα γιατρό, ο οποίος πήρε δείγμα από το λαιμό του και πραγματοποίησε βιοψία.

Η αλήθεια είναι ότι στην εκπομπή ο Michael Douglas έδειχνε μια χαρά, κάτι το οποίο επεσήμανε πολλές φορές και ο ίδιος ο Λέτερμαν, όμως ο ίδιος είπε ότι βρίσκεται ακόμα στην αρχή της μάχης.

«Είναι επίπονη διαδικασία. Υποφέρω από ναυτίες, οι ακτινοβολίες μου καίνε το στόμα και δεν μπορώ να καταπιώ εύκολα, όμως το θετικό είναι ότι ο καρκίνος δεν έχει κάνει μετάσταση».

Μάλιστα ξεκαθάρισε ότι τόσο ο ίδιος, όσο και οι γιατροί του είναι πολύ αισιόδοξοι, δίνοντάς του 80% πιθανότητες να το ξεπεράσει, ενώ αξιοσημείωτο είναι ότι δεν έχασε ούτε στιγμή το χιούμορ του.

Δείτε τη συνέντευξη του Michael Douglas στον David Letterman.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top