Λάμψη και ομορφιά στο πάρτι των Dolce & Gabbana

Όταν η Δωροθέα Μερκούρη συνάντησε την Ναόμι Κάμπελ

Λάμψη και ομορφιά στο πάρτι των Dolce & Gabbana

Στο λαμπερό πάρτη που διοργάνωσαν ο Domenico Dolceκαι ο Stefano Gabbana στην υπερπολυτελή μπουτίκ τους στη Via Laspiga για τα 25 χρόνια της Ναόμι Κάμπελ στο χώρο της μόδας βρέθηκε η Δωροθέα Μερκούρη και μίλησε για τη φιλία της με τους διάσημους σχεδιαστές αλλά και την μαύρη Αφροδίτη της πασαρέλας.

«Είναι υπέροχο που βρισκόμαστε εδώ. Πρώτη φορά βλέπω την Via Laspiga έτσι. Όλοι περπατήσαμε ανάμεσα στον κόσμο. Ήταν πολύ αληθινό, όλοι μαζί με τον κόσμο.» είπε η πανέμορφη Δωροθέα.

Η Ναόμι συμπληρώνει φέτος 25 χρόνια καριέρας και οι Dolce&Gabbana της αφιέρωσαν μια σειρά από ��-shirt , που κυκλοφορούν σε περιορισμένο αριθμό.


«Μου αρέσουν όλα , αλλά αυτό με τη φωτογραφία του Ντέιβιντ Λασαπελ είναι καταπληκτικό.» σημείωσε η πρώην του Ματέο Παντζόπουλου.


Η Ναόμι Κάμπελ και η Δωροθέα Μερκούρη μίλησαν με θαυμασμό για το ταλέντο και τη δημιουργικότητα των Ιταλών σχεδιαστών.


«Όλα τα σόου τους είναι υπέροχα. Έχω φοβερές αναμνήσεις. Λατρεύω να συνεργάζομαι μαζί τους, είμαι φίλη τους και θαυμάστρια τους.» είπε η μαύρη γαζέλα.

Μετά το Μιλάνο σειρά είχε το Παρίσι… Και εκεί ο χώρος της μόδας υποκλίθηκε στη μούσα του, ενώ τα μπλουζάκια με τις φωτογραφίες της Ναόμι έγιναν ανάρπαστα και αποτελούν ήδη συλλεκτικά κομμάτια.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top