Μια 18χρονη στέφθηκε ομορφότερη του κόσμου!

Στην Αμερικανίδα Alexandria Mills το στέμμα της Miss World

Μια 18χρονη στέφθηκε ομορφότερη του κόσμου!

Μία 18χρονη από το Κεντάκι των ΗΠΑ, η Alexandria Mills, είναι πλέον η ομορφότερη γυναίκα στον κόσμο, καθώς κέρδισε τον τίτλο της Miss World στα καλλιστεία που έγιναν στην Κίνα!

Η ξανθιά με τα γαλανά μάτια κατάφερε να επικρατήσει έναντι 115 καλλονών από όλες τις χώρες του κόσμου, ενώ δεν άντεξε και έβαλε τα κλάματα την στιγμή που η περσινή νικήτρια της παρέδωσε την κορόνα και την έβαλε να καθίσει σε έναν θρόνο σε σχήμα διαμαντιού.

«Είναι κλισέ αυτό που θα πω, όμως, είναι ένα όνειρο που έγινε πραγματικότητα. Δεν πιστεύω ότι μου συμβαίνει. Ήρθε η δικιά μου στιγμή και το λατρεύω», ήταν τα πρώτα λόγια της Alexandria.

Στη δεύτερη θέση της παγκόσμιας ομορφιάς βρέθηκε η Emma Wareus από την Μποτσουάνα και την τρίτη η Adriana Vasini από την Βενεζουέλα.

HMiss World είναι απόφοιτη Λυκείου, ενώ δηλώνει χορτοφάγος και ονειρεύεται να γίνει δασκάλα.

Την Ελλάδα εκπροσώπησε η Μις Ελλάς 2010, Μαντώ Γαστεράτου, που δεν ευτυχίσαμε να την δούμε στο top5 των καλλονών.

Πάντως, ο 60ος διαγωνισμός Miss World δεν διεξήχθη σε ήρεμο κλίμα. Η αποτυχία της Μις Νορβηγία να φτάσει στην τελική 5αδα κίνησε υποψίες ότι οι κριτές έκαναν ό,τι μπορούσαν για να την αποκλείσουν, ως αντίποινα για την απονομή του φετινού Νόμπελ Ειρήνης στον Κινέζο αντιφρονούντα Λιού Σιαομπό.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top