Με Τόνι, Υβόννη και επώνυμους η πρεμιέρα Ρέμου - Παπαρίζου

Όλα όσα έγιναν στην επίσημη πρώτη των δύο καλλιτεχνών

Με Τόνι, Υβόννη και επώνυμους η πρεμιέρα Ρέμου - Παπαρίζου

Πρεμιέρα με μια μέρα αναβολή έκαναν το βράδυ του Σαββάτου ο Αντώνης Ρέμος και η Έλενα Παπαρίζου, που ενώνουν τις δυνάμεις τους σε γνωστό νυχτερινό κέντρο επί της λεωφόρου Συγγρού. Φυσικά, δεν θα μπορούσαν να λείπουν η Υβόννη Μπόσνιακ και ο Τόνι Μαυρίδης, καθώς και επώνυμοι και μη θαυμαστές των δύο τραγουδιστών!

Το πρόγραμμα άνοιξαν νεαροί τραγουδιστές αλλά και μια κουβανέζικη μπάντα που έδωσε latin «χρώμα» μέχρι να βγει στη σκηνή η Έλενα.

Φορώντας ένα χρυσό «καυτό» RobertoCavalli φόρεμα -το οποίο αποκάλυψε βγάζοντας την μαύρη κάπα της- και με συνοδεία ενός εκπληκτικού μπαλέτου, η τραγουδίστρια ξεκίνησε το πρόγραμμά της με επιτυχίες από την προσωπική της δισκογραφία, όπως τα: ««Αν Ήσουν Αγάπη», «Ψάχνω Την Αλήθεια», «Γύρνα Με Στο Χθες».

Στην συνέχεια εμφανίστηκε ο Αντώνης Ρέμος με κλασσικό ασπρόμαυρο κουστούμι, που είπε χορευτικά αλλά και πιο... «καψούρικα» τραγούδια, όπως τα «Τέρμα Η Ιστορία», «Εκατό Φορές Κομμάτια» και «Μέχρι Το Τέλος Του Κόσμου». Παρά την αντιδικία με την παλιά δισκογραφική του, ο τραγουδιστής ήταν σε μεγάλα κέφια και αστειεύτηκε με τον κόσμο που τραγουδούσε μαζί του!

Αντώνης και Έλενα εμφανίστηκαν και μαζί στην πίστα, τραγουδώντας παλιές και νέες επιτυχίες, ελληνικές και ξένες.

Από τα πρώτα τραπέζια δεν έλειψε η αγαπημένη του τραγουδιστή Υβόννη Μπόσνιακ, σε αντίθεση με τον σύντροφο της Έλενας, Τόνι Μαυρίδη, που κάθισε στα... μετόπισθεν. Μεταξύ των επωνύμων που πήγαν στην πρεμιέρα ήταν οι: Παναγιώτης Μπουγιούρης, Γιώργος Σατσίδης, Γιάννη�� Βαρδής και Δούκας Χατζηδούκας.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top