Σας το είχαμε πει: γαμπρός ο Αλέξανδρος Τζόρβας!

Η Χρυσαυγή Ατσιδάκου επιβεβαιώνει τα πάντα για τον γάμο τους

Σας το είχαμε πει: γαμπρός ο Αλέξανδρος Τζόρβας!

Την εργένικη ζωή ετοιμάζεται να αποχαιρετήσει ο Αλέξανδρος Τζόρβας, όπως σας είχαμε ενημερώσει προ ημερών! Σε συνέντευξή της, η αγαπημένη του Χρυσαυγή Ατσιδάκου επιβεβαιώνει ότι ο γάμος θα γίνει τον Ιούνιο, με την ημερομηνία να οριστικοποιείται στα μέσα Νοεμβρίου.

Αλέξανδρος και Χρυσαυγή γνωρίστηκαν πριν από περίπου 6 χρόνια, όταν η μελαχρινή δούλευε ως δημοσιογράφος σε συνδρομητικό κανάλι σε εκπομπή του οποίου ήταν καλεσμένος ο τερματοφύλακας! Εμείς οι υπόλοιποι, πάντως, την γνωρίσαμε καλύτερα μέσα από το τηλεπαιχνίδι του Uri Geller...

Αν και αρχικά η σχέση τους δεν ήταν ευρέως γνωστή, μετά το Μουντιάλ της Νότιας Αφρικής τους είδαμε σε ουκ ολίγα περιοδικά κατά τις διακοπές τους στην Μύκονο.

Η πρόταση γάμου έγινε τον Σεπτέμβριο: ο Αλέξανδρος ακολούθησε την... πεπατημένη και έβγαλε το μονόπετρο μέσα από την τσέπη του σακακιού του, την ώρα που καθόταν με την Χρυσαυγή στο σαλόνι του σπιτιού τους στα Μελίσσια! Φυσικά, η 28χρονη είπε το «ναι» χωρίς δεύτερη σκέψη...

Ο γάμος τους θα γίνει αμέσως μόλις τελειώσουν οι υποχρεώσεις του Ορέστη με τον Παναθηναϊκό στο πρωτάθλημα, στη Μονεμβασιά. Το ζευγάρι έχει επιλέξει να ανταλλάξει όρκους αιώνιας αγάπης στην εκκλησία του Ελκόμενου Χριστού, έναν ναό του 13ου αιώνα που βρίσκεται στην ανατολική πλευρά του κάστρου και έχει απίστευτη θέα προς την θάλασσα.

«Ο γάμος μας θα γίνει τον Ιούνιο. Είναι ο ιδανικός μήνας γιατί ο Αλέξανδρος μόνο τότε έχει διακοπές», δήλωσε στην «Real Life» η μέλλουσα νύφη, προσθέτοντας πως η ακ��ιβής ημερομηνία θα οριστεί μετά τις εκλογές.

Βλέπετε, είναι υποψήφια για την αυτοδιοίκηση η πεθερά του Τζόρβα, οπότε η Χρυσαυγή τρέχει να στηρίξει την μαμά της...

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top