Δείτε τι κατέγραψε κρυφή κάμερ�� σε μασάζ του Beckham!

«Έχω δέρμα απαλό σαν μικρό ροδάκινο» και... βογκητά

Δείτε τι κατέγραψε κρυφή κάμερα σε μασάζ του Beckham!

Την πιο σοκαριστική εμπειρία της ζωής της πέρασε μια μασέζ με πελάτη τον David Beckham! Η κοπέλα άντεξε το να έχει γυμνό μπροστά της τον σέξι άσο της μπάλας, όμως, έμεινε άφωνη με όσα της ζήτησε και όσα είπε...

Αρχικά, ο David ζήτησε από την ανυποψίαστη μασέζ να τον αποκαλεί... Ρίκι! «Αυτή τη στιγμή δεν είμαι ο David Beckham. Θέλω να χαλαρώσω. Μπορείς να με αποκαλείς Ρίκι;», της είπε χαρακτηριστικά και τι να κάνει η έρμη; Κοτζάμ VIP είχε μπροστά της, έχει ακούσει πως οι επώνυμοι είναι ολίγον τι απαιτητικοί και βιτσιόζοι, οπότε του έκανε το χατίρι.

Οι παράλογες επιθυμίες του ποδοσφαιριστή, όμως, δεν σταμάτησαν εδώ: της ζήτησε επίσης να του κάνει μασάζ μόνο με τους αντίχειρες, να πιαστούν από τους ώμους για να ανταλλάξουν θετική ενέργεια και να του μιλά... μουρμουρίζοντας!

Εκεί που... τα είδε όλα η κοπέλα ήταν όταν ο David άρχισε τα βογκητά ικανοποίησης, αλλά και τις ατάκες του στυλ: «μου έχουν πει ότι έχω δέρμα απαλό σαν μικρό ροδάκινο»!

Η μασέζ κοκκίνισε από ντροπή όταν ο ποδοσφαιριστής της αποκάλυψε πως είχε κρυφή κάμερα και της έκανε φάρσα, καθώς ήταν καλεσμένος στην εκπομπή της Ellen DeGeneres, η οποία και του έδινε... εντολές μέσω ακουστικού!

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top