O Σάκης τραγουδά... παράφορα

Θα «ανοίξει» το x-factor με το καινούριο του κομμάτι

O Σάκης τραγουδά... παράφορα

Μόνον εκπλήξεις μπορεί να περιμένει κανείς από τον ένα και μοναδικό Σάκη Ρουβά, ο οποίος θα «ανοίξει» το x-factor που κάνει πρεμιέρα την Παρασκευή (29/10) στις 21:00.

Αν και ταλαιπωρημένος από τις πολύωρες πρόβες, ο τραγουδιστής δεν αρνήθηκε να μιλήσει στους δημοσιογράφους, στους οποίους δήλωσε ότι δεν έχει καθόλου άγχος, καθώς και ότι η βραδιά θα ξεκινήσει με το καινούριο του κομμάτι που έχει τίτλο «Παράφορα», που ήδη ακούγεται στους περισσότερους ραδιοφωνικούς σταθμούς, αλλά και τα νυχτερινά μαγαζιά.

«Είναι πολύ καλοί τραγουδιστές όλοι. Το τι θα γίνει με τις ομάδες θα το δούμε στην πορεία. Όσο για τους παίκτες, έχω ξεχωρίσει ήδη κάποιον», δήλωσε ο Σάκης στην κάμερα του Σταρ. Καμία άλλη αναφορά δεν έκανε στην επιτροπή που και φέτος θα αποτελείται από τους Γιώργο Λεβέντη, Κατερίνα Γκαγκάκη, Γιώργο Θεοφάνους και Νίκο Μουρατίδη.

Ο τραγουδιστής - και παρουσιαστής πλέον – που πολύ συχνά «συγκρούεται» με την επιτροπή για να προστατέψει τα παιδιά, δηλώνει αποφασισμένος να δώσει τον καλύτερό του εαυτό. Αν και τα προηγούμενα χρόνια δέχθηκε τα «πυρά» κριτικών της τηλεόρασης και όχι μόνο για την τηλεοπτική του παρουσία, πλέον ο Σάκης, είναι θέμα από μόνος του, ανεξαρτήτως του σόου. Οσοι είδαν μάλιστα από κοντά τις πρόβες, είπαν χωρίς δεύτερη συζήτηση ότι είναι καλύτερος από ποτέ.

Άλλωστε, οι προηγούμενες εμφανίσεις με τα γυαλιά ηλίου, τα εντυπωσιακά κοστούμια και την χαρακτηριστική φωνή να ρωτάει «έτοιμοι;» απέδειξαν ότι το κοινό θα ασχοληθεί με τον Σάκη, ανεξαρτήτως του τι θα γίνει στο διαγωνιστικό κομμάτι της βραδιάς.

Δείτε τις πρόβες του Σάκη και τις δηλώσεις που έκανε αμέσως μετά στην εκπομπή Πρωινή Μελέτη.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top