Έδωσε 4,9 εκατομμύρια για το αμάξι του James Bond

Στο «σφυρί» η θρυλική Aston Martin του 007

Έδωσε 4,9 εκατομμύρια για το αμάξι του James Bond

Την θρυλική AstonMartinDB5 που οδηγούσε ο James Bond στις ταινίες «Χρυσοδάχτυλος» και «Επιχείρηση Κεραυνός» απέκτησε Αμερικανός επιχειρηματίες, έναντι 2,9 εκατομμυρίων λιρών! Φυσικά, στην τιμή περιλαμβάνονται και όλος ο ειδικός εξοπλισμός που είχε τοποθετηθεί στο αμάξι για τον κινηματογραφικό πράκτορα!

Το αυτοκίνητο που οδηγούσε ο Sean Connery δημοπρατήθηκε στο Λονδίνο και ο Harry Yeaggy ήταν ο «τυχερός» που κατάφερε να το αποκτήσει.

«Αυτό είναι ένα αυτοκίνητο που πάντα ήθελα και είναι το πιο διάσημο αυτοκίνητο στον κόσμο», δήλωσε ο επιχειρηματίας σχεδόν εκστασιασμένος και αποκάλυψε πως σκοπεύει να το εκθέσει στο ιδιωτικό μουσείο αυτοκινήτων που διατηρεί στο Οχάιο!

Μπορεί να είναι μοντέλο του 1964, ωστόσο, το αμάξι είναι εξοπλισμένο με οπλικά συστήματα από τον βοηθό του Bond,«Q» (όπως π.χ. περιστρεφόμενη πινακίδα και αλεξίσφαιρη ασπίδα), ενώ «πιάνει» τελική τα 232 χλμ. την ώρα.

Ο Yeaggy είναι ο δεύτερος κάτοχος του θρυλικού αυτοκινήτου. Προηγούμενος ιδιοκτήτης και πωλητής στη δημοπρασία ήταν ο ραδιοφωνικός παραγωγός Jerry Lee, που το αγόρασε το 1969. Όπως είπε ο ίδιος, το ποσό που πήρε θα δοθεί για φιλανθρωπίες.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top