Τέσσερα hot αγόρια γδύνονται και αποκαλύπτουν...

Τι λένε για το σεξ, τους κοιλιακούς και τα μυστικά τους;

Τέσσερα hot αγόρια γδύνονται και αποκαλύπτουν...

Και οι τέσσερις είναι νέοι, ωραίοι, επιτυχημένοι και από τα πιο γνωστά μοντέλα στην Ελλάδα... Ο λόγος για τους Γιώργο Μανίκα, Κώστα Φραγκολιά, Κώστα Γκρέκα και Στέλιο Χανταμπάκη, που γδύθηκαν και φωτογραφήθηκαν μαζί, αποκαλύπτοντας τα μυστικά τους!

Τα τέσσερα σέξι αγόρια ασχολήθηκαν με το μόντελινγκ τυχαία, όπως εξομολογούνται στο περιοδικό «Life & Style». Μία φίλη και η μητέρα του Γιώργου Μανίκα ήταν εκείνες που τον ώθησαν, ο Κώστας Φραγκολιάς βρέθηκε στην πασαρέλα του Βασίλειου Κωστέτσου μετά από προτροπή ιδιοκτήτριας πρακτορείου μοντέλων και της Σουδέζας φίλης του, ενώ τον Στέλιο Χανταμπάκη του πρότειναν τυχαία να πάρει μέρος σε επίδειξη μία ημέρα που περπατούσε σε δρόμο της Αθήνας.

Λάτρεις του ποδοσφαίρου και με καλογυμνασμένα σώματα που κάνουν γυναικεία μάτια να «κολλάνε» και ανδρικά να ζηλεύουν, ο Κώστας, ο Γιώργος, ο Κώστας και ο Στέλιος επισημαίνουν πως η εξωτερική εμφάνιση δεν είναι το Α και το Ω. «Με το σώμα μου είμαι φίλος αν και δεν το προσέχω σχεδόν καθόλου», λέει ο Κώστας Γκρέκας, ενώ ο Γιώργος Μανίκας επισημαίνει: «έχω καλή σχέση με το σώμα μου και το φροντίζω όσο μπορώ. Αυτή άλλωστε είναι η δουλειά μας».

Ποιά, είναι, όμως η ιδανική γυναίκα για ένα αγόρι τόσο «καυτό» όσο τα τέσσερα μοντέλα; «Η ιδανική σύντροφος είναι σίγουρα αυτή που είναι μακριά από τον χώρο μας», τονίζει ο Κώστας Γκρέκας και προσθέτει: «μακάρι να βρω μια παραδοσιακή γυναίκα που αφιερώνει χρόνο στο σπίτι της». Ομοίως και τα υπόλοιπα αγόρια φαντάζονται τους εαυτούς τους οικογενειάρχες σε μερικά χρόνια.

«Στα 35 μου νομίζω ότι πραγματοποίησα μεγάλο μέρος από αυτά που ήθελα. Γύρισα τον κόσμο και απέκτησα γνώσεις», αναφέρει ο Κώστας Φραγκολιάς, ενώ ο Στέλιος Χανταμπάκης τονίζει: «δεν αγχώνομαι για το μέλλον αλλά είμαι σε εγρήγορση. Πώς μπορώ να επαναπαυτώ; Είμαι ακόμα στην αρχή»!

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top