Βγαίνει το διαζύγιο Μενεγάκη-Λάτσιου

Σχεδόν ταυτόχρονα με τα γενέθλια της παρουσιάστριας

Βγαίνει το διαζύγιο Μενεγάκη-Λάτσιου

Την ερχόμενη εβδομάδα εκδίδεται το διαζύγιο που προκάλεσε τις μεγαλύτερες και περισσότερες συζητήσεις το τελευταίο εξάμηνο στην εγχώρια σοουμπιζ. Μία πολύκροτη υπόθεση που δεν έμεινε ασχολίαστη από καμία τηλεοπτική εκπομπή, ενώ τόνοι μελανιού χύθηκαν από την ημέρα που έγινε γνωστό πως η Ελένη Μενεγάκη και ο Γιάννης Λάτσιος δεν είναι πια μαζί.

Σε λίγες ημέρες, Ελένη Μενεγάκη και Γιάννης Λάτσιος θα είναι και επισήμως χωρισμένοι, καθώς οι πληροφορίες θέλουν το ζευγάρι να περιμένει από μέρα σε μέρα την έκδοση του διαζυγίου του, με πιθανότερη ημερομηνία την Δευτέρα 1η Νοεμβρίου.

Ιδιαίτερα χαμογελαστή και ευδιάθετη, η Ελένη Μενεγάκη βρέθηκε σε αγαπημένο της εστιατόριο που βρίσκεται στην Κηφισιά, όπου γευμάτισε με φίλους της.

Το συγκεκριμένο μέρος μάλιστα αποτελεί αγαπημένο της προορισμό, αφού δεν είναι λίγες οι φορές που ο φωτογραφικός φακός την έχει απαθανατίσει στο συγκεκριμένο bar-restaurant.

Όλα αυτά μόλις λίγες ημέρες πριν από τα γενέθλια της οικοδέσποινας της εκπομπής «Καφές με την Ελένη», που είναι την Παρασκευή (29/10). Οι συνεργάτες της αναφέρουν πως η παρουσιάστρια θέλει να γιορτάσει τα 41 της χρόνια στον Αντώνη Ρέμο και την Ελενα Παπαρίζου, που ακριβώς εκείνη την μέρα κάνουν πρεμιέρα. Το τι ευχές θα πάρει; Θα το δούμε στον αέρα της εκπομπής.

Όσο για το ότι μόλις τρεις ημέρες μετά τα γενέθλιά της εκδίδεται το διαζύγιό της; Η Ελένη δεν μπορεί παρά χαρακτηρίζει σύμπτωση το θέμα και να αισθάνεται αγάπη και σεβασμό για έναν άνθρωπο με τον οποίο πέρασε εννέα χρόνια μαζί και οι δυο τους απέκτησαν τρία υπέροχα παιδιά.

Πηγή φωτογραφιών: Περιοδικό Hello

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top