Μια Ελληνίδα μούσα του Gaultier!

Ποιά είναι η γοητευτική Ισμήνη που «μάγεψε» τον σχεδιαστή;

Μια Ελληνίδα μούσα του Gaultier!

Μια Ελληνίδα καλλονή, την Ισμήνη Παπαβλασσοπούλου, επέλεξε ο Jean Paul Gaultier για να περπατήσει μεταξύ των μοντέλων που παρουσίασαν στο Παρίσι τις δημιουργίες του για την άνοιξη και το καλοκαίρι του 2011!

Η 22χρονη επιλέχθηκε από τον σχεδιαστή έπειτα από ραντεβού που είχε μαζί του και είναι η μοναδική Ελληνίδα που πήρε μέρος σε σόου του «κακού παιδιού» της γαλλικής μόδας. Έτσι, έγινε και από τα λίγα κορίτσια της χώρας μας που ξεχωρίζουν στις πασαρέλες του Εξωτερικού, όπως άλλοτε π.χ. οι Έλενα Κουντουρά και Βίκυ Κουλιανού.

Με ύψος 1.80 και εμφάνιση που αφήνει άφωνους τους πάντες, η Ισμήνη ξεκίνησε να ασχολείται με το μόντελινγκ από 17 ετών. Τότε υπέγραψε και το πρώτο της συμβόλαιο, ενώ πλέον συνεργάζεται με γνωστά πρακτορεία και στις δύο πλευρές του Ατλαντικού.

Η Ισμήνη είχε την ευκαιρία να συναντήσει τον Gaultier πριν από λίγες ημέρες, οπότε και βρέθηκε στο Παρίσι για την Εβδομάδα Μόδας. Εξάλλου, η ίδια έχει περπατήσει στις πασαρέλες ανάλογων διοργανώσεων σε Αθήνα, Νέα Υόρκη, Λονδίνο και Κοπεγχάγη!

«Η επίδειξη αυτή ήταν μια ξεχωριστή και πολύ ευχάριστη εμπειρία για μένα γιατί βρέθηκα δίπλα σε καταξιωμένους ανθρώπους του χώρου, με πείρα και νέες ιδέες για τη μόδα», δήλωσε το 22χρονο μοντέλο και κατέληξε: «η ενέργεια της επίδειξης ήταν πολύ ευχάριστη και χάρηκα που συνεργάστηκα μαζί του, καθώς τον θαυμάζω πολύ. Ήταν πολύ ευχάριστος και άριστος επαγγελματίας με ένα χαμόγελο για όλους».

Τα ταξίδια αποτελούν κομμάτι της καριέρας της, αλλά εκείνη επισκέπτεται τα αεροδρόμια πιο συχνά απ’ ότι θα χρειαζόταν για τη δουλειά της, εξαιτίας του... έρωτα, αφού δεν θέλει οι αποστάσεις να αποτελούν εμπόδιο στην προσωπική της ζωή!

Δείτε την Ισμήνη στην πασαρέλα του Gaultier!

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top