Η μία και κάτι νύχτες Ονούρ - Σεχραζάτ στην Αθήνα

Τι έκαναν στην ελληνική πρωτεύουσα οι δύο Τούρκοι ηθοποιοί;

Η μία και κάτι νύχτες Ονούρ - Σεχραζάτ στην Αθήνα

Αγνώριστοι εμφανίστηκαν στο «Ελευθέριος Βενιζέλος» οι τηλεοπτικοί Ονούρ και Σεχραζάτ, κατά κόσμον Χαλίτ Εργκέντζ και Μπεργκουζάρ Κορέλ, που επισκέπτονται την Αθήνα. Μάλιστα, ο Χαλίτ έχει αφήσει μούσι ωσάν του μπαμπά Στρουμφ, ενώ και οι δύο ήταν φειδωλοί στις δηλώσεις τους.

Οι δύο Τούρκοι ηθοποιοί έφτασαν στην ελληνική πρωτεύουσα το πρωί της Τρίτης, καλεσμένοι της τουρκικής πρεσβείας και του ΑΝΤ1 και θα επιστρέψουν στην πατρίδα τους το απόγευμα της Τετάρτης.

Τι κι αν στο αεροδρόμιο ήταν... φευγάτοι και δεν στάθηκαν λεπτό έστω για να πουν ένα «γεια»; Το Ζάππειο Μέγαρο φωταγωγήθηκε για να τους υποδεχθεί κι ας ήταν ακόμα απόγευμα, αφού πρώτα το ζευγάρι πήγε στο ξενοδοχείο για ξεκούραση και φαγητό.

«Ήξερα ότι μ’ αγαπούν στην Ελλάδα αλλά όχι τόσο πολύ. Δεν περίμενα ότι θα είχα τόση ανταπόκριση», είπε ο Χαλίτ και αποκάλυψε πως το μούσι το έχει αφήσει ελέω του νέου του ρόλου.

Από την πλευρά της, η Μπεργκουζάρ εξέφρασε την επιθυμία τους να επισκεφθούν ξανά την Ελλάδα όταν θα έχουν διακοπές.

Κατά την διάρκεια της συνέντευξης Τύπου, οι δύο ηθοποιοί τόνισαν πολλές φορές πως είναι ενθουσιασμένοι με την απήχηση που έχουν οι «Χίλιες Και Μία Νύχτες» στην Ελλάδα, ενώ δεν παρέλειψαν να πουν πόσο μοιάζουν οι δύο λαοί.

Μάλιστα, είπαν ότι δεν νιώθουν ξένοι στη χώρα μας και ότι σκοπεύουν να έρχονται συχνά εδώ, γιατί αυτή είναι μόνο η αρχή μιας σχέσης που ελπίζουν να έχει μεγάλη διάρκεια! Όσο, πάντως, κι αν τους πίεσαν να αποκαλύψουν κάτι για το τέλος του σίριαλ που έχει καθηλώσει το κοινό, κράτησαν το στόμα τους κλειστό...

Απόψε το βράδυ το ζευγάρι θα παραβρεθεί σε γκαλά στην τουρκική πρεσβεία, ενώ πριν αναχωρήσει για Τουρκία έχει εκφράσει την επιθυμία να δει κάποια από τα αξιοθέατα της Αθήνας. Επίσης, πληροφορίες αναφέρουν πως δεν αποκλείεται να τους δούμε να... τα σπάνε αλά ελληνικά σε κάποιο νυχτερινό κέντρο!

Δείτε φωτογραφίες από την συνέντευξη Ονούρ - Σεχραζάτ στο Ζάππειο!

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top