Η Jolie και ο Beckham θα έκαναν το πιο όμορφο μωρό στον κόσμο!

Πώς προκύπτει το συμπέρασμα;

Η Jolie και ο Beckham θα έκαναν το πιο όμορφο μωρό στον κόσμο!

Φα��τάζεστε την Angelina Jolie με τον David Beckham; Ναι καλά διαβάζετε. Την σύζυγο του Brad Pitt με τον σύζυγο της Victoria Beckham! Θα αναρωτηθείτε γιατί σας ρωτάμε. Γιατί σύμφωνα με έρευνα, η Angelina Jolie και ο David Beckham θα έκαναν το πιο ωραίο μωρό του κόσμου! Είναι το υπ’ αριθμόν ένα ζευγάρι της σοουμπιζ που θα έκανε πάταγο εάν οι δυο τους αποφάσιζαν να είναι μαζί.

Οσο για το ζευγάρι που έρχεται δεύτερο στην έρευνα, αυτό είναι η Beyonce με τον Brad Pitt!

Σας ακούγονται απίστευτα όλα αυτά; Κι όμως. Τα… συμπεράσματα ήλθαν μετά από ψηφοφορία που διεξήχθη στο Λονδίνο, με αφορμή έκθεση για μωρά με τον τίτλο Baby Show. Σε αυτήν την ψηφοφορία πήραν μέρος χιλιάδες άνθρωποι οι οποίοι ρωτήθηκαν λίγα λεπτά προτού μπουν στον χώρο της εν λόγω έκθεσης, σχετικά με το ποιο θεωρούν το πιο ιδανικό ζευγάρι, που μάλιστα θα έκανε και το πιο όμορφο μωρό εάν οι δυο τους ήταν μαζί.

Ο κόσμος έδωσε αυτές τις απαντήσεις. Ο ηθοποιός Stephen Fry και η Lady Gaga ψηφίστηκαν ως οι γονείς που θα έκαναν τον πιο έξυπνο μωρό.

Όσο για τον David Beckham, μπορεί να έκανε το ομορφότερο μωρό του κόσμου με την Angelina Jolie, ωστόσο με την σύζυγό του Victoria, θα έκανε, σύμφωνα με το κοινό, το μωρό με τις ωραιότερες στιλιστικές επιλογές!

Ο διοργανωτής της έκθεσης, Matt Miller, δήλωσε: Δεν υπάρχει τίποτα πιο εντυπωσιακό από τις αγαπημένες μας προσωπικότητες μαζί, έστω και κάτω από αυτή την μορφή. «Η ομορφιά τους, το μυαλό τους, το στιλ τους, το ταλέντο τους και τα άλλα τους χαρίσματα, καθιστούν την καλύτερη κληρονομιά για τα παιδιά τους, αλλά και τα παιδιά των παιδιών τους», είπε χαρακτηριστικά.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top