Της έδιναν 75.000 για γυμνό και είπε «όχι»

Για ποια... μουσικό χτυπά η καμπάνα;

Της έδιναν 75.000 για γυμνό και είπε «όχι»

Η είδηση δεν είναι τόσο πως το περιοδικό Playboy έκανε πρόταση στην Oksana Grigorieva να φωτογραφηθεί ολόγυμνη, αλλά ότι η πρώην σύντροφος του Mel Gibson την απέρριψε!

Μάλιστα, όπως έγινε γνωστό, οι υπεύθυνοι του περιοδικού ενημέρωσαν την μουσικό πως, εάν αποφάσιζε να τα πετάξει όλα για χάρη των αναγνωστών του περιοδικού, θα γινόταν πλουσιότερη, κατά 75.000 δολάρια.

Κι όμως η Grigorieva απέρριψε την συγκεκριμένη πρόταση, λέγοντας πως είναι κάτι που δεν την ενδιαφέρει καθόλου. Η πρώην σύντροφος του Mel Gibson, με την οποία μάλιστα ο ηθοποιός έχει αποκτήσει και ένα παιδί, έχει δεχθεί «βροχή» προτάσεων το τελευταίο διάστημα, τόσο στα επαγγελματικά της, όσο και σε προσωπικό επίπεδο, ιδίως μετά τον χωρισμό της από τον ηθοποιό με τον οποίο έμεινε μαζί, μόλις έναν χρόνο.

Η σχέση της με τον διάσημο ηθοποιό την έχει βοηθήσει βέβαια να βλέπει σχεδόν καθημερινά στον προσωπικό της λογαριασμό να προστίθενται πολλά, μα πάρα πολλά μηδενικά. Αν και έχει γίνει κατά πολύ πλουσιότερη από ότι πριν η σχέση της γίνει καν γνωστή, εντούτοις απέρριψε την εν λόγω πρόταση.

Αμα δεν τα είχε και ανάγκη, θα το είπε το όχι εν μία νυκτί, μην σας πούμε και γρηγορότερα...

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top