Η Φαίη Σκορδά επιμένει να «συντηρεί» τα θέματα που «πουλάνε»

Αλλη μία συνέντευξη... χωρίς τον Γιώργο Λιάγκα

Η Φαίη Σκορδά επιμένει να «συντηρεί» τα θέματα που «πουλάνε»

Σήμερα θα μιλήσουμε για άλλη μία συνέντευξη της Φαίης Σκορδά στην οποία μιλά για το εάν είναι έγκυος ή όχι. Άλλη μία συνέντευξη της Φαίης Σκορδά στην οποία αναφέρεται στη σημασία της οικογένειας και κυρίως άλλη μία συνέντευξη της Φαίης Σκορδά, χωρίς τον σύζυγό της Γιώργο Λιάγκα, με τον οποίον συμπαρουσιάζει το πρωινό του Mega.

Η Φαίη που λέτε, μιλά στο περιοδικό Celebrity, κατ’ αρχήν, και πάλι για το θέμα της εγκυμοσύνης.

Θα ανακοινώσω την εγκυμοσύνη μου όταν είμαι έτοιμη, λες σε πρόσφατη δήλωσή σου. Πότε μία γυναίκα είναι έτοιμη για κάτι τέτοιο;

Είναι ένα πολύ χαρούμενο γεγονός. Θα σηκώσεις το τηλέφωνο και θα καλέσεις τους δικούς σου, όταν νιώσεις έτοιμη. Έτσι νομίζω λειτουργούν όλες. Αυτό που θέλω να πώ είναι πως όταν μείνω έγκυος, θα το πώ και σαφώς δεν θα το κρύψω.

Από την στιγμή που παντρεύτηκες, ένα παιδί ήταν στα άμεσα σχέδιά σου;

Μα αυτός ήταν ο λόγος που παντρεύτηκα. Μ’ αρέσει πολύ η μητρότητα. Οι γιαγιάδες μου, μου έλεγαν ότι το θέμα δεν είναι ο γάμος, αλλά το να κάνεις παιδιά και μάλιστα να έχετε μικρή διαφορά ηλικίας για να μπορέσεις να χαρείς και να παίξεις. Νομίζω ότι αυτό είναι το πιο σημαντικό. Η δουλειά δεν είναι σε καμία περίπτωση η προτεραιότητά μου. Η ουσία είναι να κάνεις ένα παιδάκι και να πάνε όλα καλά.

Πιστεύεις ότι θα γίνεις καλή μαμά;

Θεωρώ ότι είμαι δοτικός άνθρωπος αλλά αυτό πρέπει να το ζήσεις για να καταλάβεις πώς θα νιώσεις. Ελπίζω να γίνω όσο καλή είναι η μαμά μου.

Πολλοί συνδέουν την φημολογούμενη εγκυμοσύνη σου με την εκπομπή και τα νούμερα τηλεθέασης. Αυτό σε εξοργίζει;

Αυτό το θέμα έχει γραφτεί μόνον πέρυσι, τουλάχιστον τέσσερις φορές. Για μένα είναι ύβρις και μόνον που συζητιέται. Δηλαδή θα μπορούσε ποτέ μία γυναίκα να συσχετίζει μία εγκυμοσύνη με την δουλειά της; Το μόνο που μπορώ να σου πώ είναι ότι την οικογένειά μου την βάζω πάνω από οποιαδήποτε δουλειά, οποιαδήποτε εκπομπή, οποιαδήποτε νούμερα τηλεθέασης, οποιαδήποτε συνεργασία. Θέματα που αφορούν στα παιδιά είναι τόσο ιδιαίτερα που ούτε καν τίθεται μέτρο σύγκρισης. Το ένα είναι το πιο σημαντικό πράγμα στη ζωή μου και το άλλο είναι απλώς η δουλειά μου.

Συμπέρασμα νούμερο ένα: Το θέμα μίας εγκυμοσύνης είναι όντως ένα ζήτημα ιερό. Όταν μία γυναίκα κυοφορεί, το τελευταίο πράγμα που μπορεί να κάνει κανείς είναι να «παίξει» με μία ζωή που μόλις έχει δημιουργηθεί. Η λεπτομέρεια στο θέμα μας, είναι ότι η Φαίη χειρίζεται άψογα το θέμα της φημολογούμενης εγκυμοσύνης, το οποίο έτσι κι αλλιώς «πουλάει» στο τηλεοπτικό κοινό. Δέκα σελίδες στο περιοδικό celebrity που μόλις κυκλοφόρησε, με τα τρία τέταρτα αυτής να αναφέρονται σε θέματα οικογένειας και παιδιών, είναι μάλλον πολλές.

Συμπέρασμα δεύτερο: Το να έλθει κανείς από μία επαρχιακή πόλη στην πρωτεύουσα, να δώσει τον καλύτερό του εαυτό και να πετύχει επαγγελματικά δεν εμπεριέχει τίποτα μεμπτό. Το να ξεκινήσει από ένα τηλεοπτικό κανάλι όπως είναι το TV Μακεδονία και να καταλήξει στο Mega, επίσης τίποτα κακό. Μην σας πούμε ότι μπορεί να το χαρακτηρίσει κανείς και μαγκιά. Όμως, κανείς δεν μπορεί να αγνοήσει τη διαφορά στην σημερινή φωτογράφιση σε σχέση με τις παλιότερες που έκανε η Φαίη. Από εκεί που την βλέπαμε να φωτογραφίζεται με «καυτά» κορμάκια, σούπερ μίνι φορέματα και εκκεντρικές γόβες, την βλέπουμε μπροστά στον καθρέπτη να βάζει κραγιόν, να δοκιμάζει παπούτσια και να φορά πολύ πιο… «μαζεμένα» ρούχα. Άλλωστε, όπως είπε και η ίδια στην εκπομπή της, της το είπε και η… γιαγιά της: «Να φοράς μόνον χαμηλά παπούτσια, γιατί, λέει, της πάνε περισσότερο…» Όχι για κανένα άλλο λόγο, δηλαδή, αλλά απλώς γιατί της πάνε!

Συμπέρασμα τρίτο: Από τις δέκα συνεντεύξεις που έχουμε δει το τελευταίο διάστημα, οι οκτώ είναι της Φαίης Σκορδά, μόνη, χωρίς τον σύζυγό της και οι δύο – που δεν ήταν ακριβώς συνεντεύξεις – ήταν δηλώσεις – αφορούν τον Γιώργο Λιάγκα. Η μία μάλιστα δήλωση του δημοσιογράφου αφορούσε – και αυτή – την εγκυμοσύνη της Φαίης. Εσείς, τι καταλαβαίνετε από όλα αυτά; Γιατί εμείς καταλαβαίνουμε πως η Φαίη έχει «μπει μπροστά» και κυρίως με το θέμα της μητρότητας και τα υπόλοιπα έχουν πάει πιο πίσω.

Βεβαίως η πρώτη διδάξασα σε ό,τι αφορά το γάμο και τα παιδιά ��ίναι άλλη. Ο χειρισμός όμως είναι εντελώς διαφορετικός. Το πώς το αναδεικνύει ο καθένας είναι δικό του θέμα. Εμείς απλώς το παρακολουθούμε…

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top