Γνωστός ποδοσφαιριστής γρονθοκόπησε σερβιτόρο!

Τον έστειλε στο νοσοκομείο επειδή του ζήτησε να... πληρώσει

Γνωστός ποδοσφαιριστής γρονθοκόπησε σερβιτόρο!

Στο νοσοκομείο έστειλε έναν 28χρονο σερβιτόρο γνωστός ποδοσφαιριστής, που μάλλον δεν μπορεί να ελέγξει τα νεύρα του τώρα τελευταία και ξεχνά τους καλούς τους τρόπους. Αφορμή για τον άγριο καβγά στάθηκε το ότι ο σερβιτόρος ζήτησε από τον νεαρό επιθετικό να... πληρώσει τον λογαριασμό!

Πρωταγωνιστής του περιστατικού είναι ο Adrian Mutu της Fiorentina, που έχει τιμωρηθεί με 9μηνο αποκλεισμό καθώς βρέθηκε θετικός σε έλεγχο ντόπινγκ. Μάλλον γι’ αυτό είναι χάλια τα νεύρα του 31χρονου επιθετικού...

Όπως έγινε γνωστό, η ώρα ήταν περασμένες 5 όταν ο Mutu ζήτησε να φέρουν ακόμα ένα μπουκάλι ουίσκι στο τραπέζι του. Αφού «κατέβασαν» και αυτό, ο ποδοσφαιριστής και οι φίλοι του αποφάσισαν να αποχωρήσουν.

Κάπου εκεί ήταν που ο Berat Racaj επεσήμανε στον 31χρονο παίκτη ότι πριν φύγει πρέπει να πληρώσει τον λογαριασμό (τι να κάνουμε; Έτσι συνηθίζεται). Σύμφωνα με αυτόπτες μάρτυρες, ο παίκτης έγινε έξαλλος και άρχισε να φωνάζει πως έχει... ανοιχτό λογαριασμό με τον ιδιοκτήτη του club και δεν πληρώνει τίποτα.

Τότε άρχισαν να πέφτουν και οι πρώτες γροθιές, με τον σερβιτόρο να καταλήγει στο πάτωμα και τον Mutu να τον κλωτσά λες και ήταν... μπάλα, με αποτέλεσμα να τον στείλει στο νοσοκομείο!

Ο νεαρός νοσηλεύεται στο «Santa Maria Nuova» με πολλαπλά χτυπήματα στο σώμα, ενώ οι γιατροί εκτιμούν πως θα χρειαστούν τουλάχιστον 25 μέρες για να αναρρώσει.

Με επιστολή του προς το ιταλικό πρακτορείο ειδήσεων, Ansa, ο Ρουμάνος ποδοσφαιριστής ζήτησε συγνώμη από το προσωπικό του μαγαζιού, τους συμπαίκτες και τους θαυμαστές του. «Συνειδητοποιώ πως αυτό το περιστατικό δεν έπρεπε να γίνει», ανέφερε και απέδωσε το συμβάν στην... ανοησία του, ενώ δικαιολογήθηκε λέγοντας ότι το θύμα τον προσέβαλε με ρατσιστικούς χαρακτηρισμούς.

Πλέον, ο Mutu αναμένει το αποτέλεσμα της αστυνομικής έρευνας για το περιστατικό που θα κρίνει τι μέλλει γενέσθαι. Η επιστροφή του στην ενεργό δράση -που έχει προγραμματισθεί για την προσεχή Κυριακή- είναι πλέον αμφίβολη, καθώς δεν αποκλείεται η ομάδα να του επιβάλλει κυρώσεις...

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top