Τον πείραξε που τον αποκάλεσαν «ωραίο γκόμενο»

Αρχισαν τα... «όργανα» στο Just the two of us

Τον πείραξε που τον αποκάλεσαν «ωραίο γκόμενο»

Ακόμη δεν ξεκίνησαν και άρχισαν τα «όργανα» στο Just the two of us.

Η πρώτη μεγάλη κόντρα ξέσπασε ανάμεσα στον πολίστα Αντώνη Βλοντάκη και την κριτή Αθηναϊδα Νέγκα, η οποία στο προηγούμενο live τον είχε χαρακτηρίσει «φωτογενή πολίστα». Ο πολίστας παρεξηγήθηκε από τον χαρακτηρισμό και το ανέφερε σε βίντεο, το οποίο παρουσιάστηκε πριν από την εμφάνισή του στη σκηνή.

Μόλις ο πολίστας τραγούδησε με την Ραλλία Χρηστίδου, με την οποία αποτελεί και ζευγάρι, ο Γιώργος Καπουτζίδης του απηύθυνε το λόγο:

«Δεν θέλεις να σε φωνάζουν φωτογενή πολίστα», τον ρώτησε κι εκείνος απάντησε: «Την ματαιοδοξία μου την πέρασα μικρός. Εδώ ήλθα για άλλους λόγους».

«Εμένα μάλλον δεν έχει πιάσει ακόμη η αντιβίωση!», είπε ο χιουμοριστικά ο Γιώργος Καπουτζίδης, σπεύδοντας να… σώσει το θέμα. Η κουβέντα πήγε στην Αθηναϊδα Νέγκα από την οποία ξεκίνησε και ο καβγάς. «Ότι θα τον πείραζε κάτι τέτοιο δεν το περίμενα», είπε εκείνη. «Τι σε πείραξε ρε Βλοντάκη, σου είπα κάτι κακό, τι να έλεγα δηλαδή ωραίος γκόμενος, είπα φωτογενής πολίστας. Το είπα πιο κόσμια πιο μαζεμένα, πιο τηλεοπτικά», είπε η κριτής και πήρε αμέσως την απάντηση από τον πολίστα. «Αν έλεγες ωραίος γκόμενος θα έφευγε το μικρόφωνο από την πρώτη στιγμή», απάντησε από την πλευρά του, φανερά εκνευρισμένος. Οι ατάκες πήγαιναν κι ερχόντουσαν!

Ο «πυροσβέστης» παρουσιαστής επενέβη και πάλι «Πες το σε μένα» είπε ο Γιώργος Καπουτζίδης» και η Αθηναϊδα δεν άφησε την ατάκα να πέσει κάτω. «Δεν είπα σε καμία περίπτωση για να σε μειώσω, είναι γνωστό το τι είσαι. Παίζουμε και είναι στα πλαίσια του παιχνιδιού».

Ο τσακωμός έληξε με την σωτήρια παρέμβαση του Γιώργου Καπουτζίδη: «Δεν υπάρχει λόγος να μαλώνουμε. Ο Αντώνης είναι… ο Αντώνης, ωραίος γκόμενος και φωτογενής είμαι εγώ!», είπε με χιούμορ και πέταξε το μπαλάκι… πάνω του!

Χαμός σας λέω, το κοινό παραληρούσε και ο Γιώργος έκανε τα πάντα για να σώσει την κατάσταση. Τελικά δεν μας είπαν, ο Αντώνης Βλοντάκης είναι ωραίος «γκόμενος» ή όχι;

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top