Γιος παρουσιάστριας έσωσε τους τραυματίες στα Μέγαρα

Απίστευτη ιστορία βλέπει το φως της δημοσιότητας

Γιος παρουσιάστριας έσωσε τους τραυματίες στα Μέγαρα

Ήταν λίγο μετά τις 11:30 το πρωί της Κυριακής (24/10) όταν εκπαιδευτικό αεροσκάφος κατέπεσε στην περιοχή των Μεγάρων. Στο αεροσκάφος που λόγω μηχανικού προβλήματος πραγματοποίησε αναγκαστική προσγείωση, επέβαιναν δύο άτομα.

Αμέσως έγινε γνωστό ότι ελικόπτερο σούπερ πούμα βρίσκεται καθ’ οδόν προκειμένου να παραλάβει τα δύο άτομα και να τα μεταφέρει στο νοσοκομείο. Αυτό που δεν είχε γίνει γνωστό ήταν το ποιος ήταν ο άνθρωπος που έδωσε την εντολή για να σηκωθεί το σούπερ πούμα για να μεταφέρει έγκαιρα τους τραυματίες στο 251 ΓΝΑ.

Σύμφωνα λοιπόν με ρεπορτάζ που μετέδωσε η εκπομπή Πρωινή Μελέτη, ο άνθρωπος που αντέδρασε ακαριαία, ψύχραιμα και αποφασιστικά, δίνοντας την εντολή για να σπεύσει στο σημείο το συγκεκριμένο ελικόπτερο και να σώσει τους δύο επιβαίνοντες ήταν ο Αλέξης Δούκας, γιος της Νανάς Παλαιτσάκη, πρώην Δούκα.

Ο γιος της Νανάς Παλαιτσάκη έχει σπουδάσει σε πολυτεχνική σχολή της Γερμανίας, έχει κάνει μεταπτυχιακό στην διαχείριση φυσικών πόρων, ενώ έχει εργαστεί στον πύργο ελέγχου του αεροδρομίου Μονάχου. Αυτό το διάστημα υπηρετεί την θητεία του Αεροπορία στρατού σε πύργο ελέγχου.

Οι συνεργάτες του Αλέξη Δο��κα μίλησαν για το θάρρος, αλλά και την σωστή εκτίμηση που έκανε την συγκεκριμένη χρονική στιγμή από την καίρια θέση στην οποία βρισκόταν. Ανέφεραν μάλιστα ότι η εντολή που έδωσε να πάει αμέσως ελικόπτερο ήταν καταλυτική για την σωτηρία των δύο επιβαινόντων.

Αξίζει να σημειωθεί ότι η πληροφορία δεν έγινε γνωστή από την Νανά Παλαιτσάκη, η οποία ούτε κατά διάνοια δεν σκέφτηκε να διαρρεύσει η ίδια ότι πίσω από την σωτηρία των δύο ατόμων βρίσκεται ο γιος της. Το θέμα ήλθε στο φως εντελώς τυχαία, όταν δημοσιογράφοι επικοινώνησαν μαζί της για άσχετο λόγο. Η δημοσιογράφος και παρουσιάστρια, πάντως, ποτέ δεν ξεχνάει να αναφέρει στις συνεντεύξεις της, την τεράστια αδυναμία που έχει στον γιο της, για τον οποίο λέει ότι είναι άτομο που έχει πάρει την ζωή στα χέρια του και δεν βασίζεται καθόλου στην μητέρα του.

Δείτε το ρεπορτάζ που παρουσίασε η Πρωινή Μελέτη.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top