Πρόταση γάμου στον... Γρηγόρη;

Τί είπε για το master chef...

Πρόταση γάμου στον... Γρηγόρη;

Σημασία, λένε, δεν έχει να φορτίσει απλά κάποιος τις μπαταρίες του αλλά να τις φορτίσει και σωστά. Και ο Γρηγόρης Αρναούτογλου φαίνεται πως τις μπαταρίες του τις φόρτισε και πολύ και σωστά, όσο καιρό έλειψε από τα τηλεοπτικά και όχι μόνο πράγματα.

Στο φινάλε της χθεσινής του εκπομπής, ο παρουσιαστής επιφυλάχθηκε για τις εκπλήξεις που θα φέρει το επόμενο διάστημα, δείχνοντας ότι δεν επέστρεψε απλά για να επιστρέψει, αλλά επέστρεψε για να μείνει. «Το money drop έχει αυτές τις εκπλήξεις. Τις εκπλήξεις των πάντων. Του να σβήσει το φως απότομα γιατί απλά η ΔΕΗ έτσι αποφασίζει, αλλά εμείς και με σκοτάδι θα συνεχίσουμε… Μπορεί κάποιος να κάνει πρόταση γάμου ζωντανά γιατί έτσι θα θέλει… και μπορεί πραγματικά να συμβούν τα πάντα, γιατί το money drop ��ίναι ζωντανό, είναι live!», είπε αφήνοντας να εννοηθεί ότι πρέπει να περιμένουμε μέχρι και πρόταση γάμου στον αέρα του money drop.

Αφού τα είπε αυτά, έπλεξε το εγκώμιο του master chef που ακολουθούσε λίγο μετά τις δέκα το βράδυ, την στιγμή που «απέναντι» η Νάντια Μπουλέ έδινε συμβουλές στους παίκτες του δικού της ριάλιτι μαγειρικής. «Aκολουθεί master chef, οι πληροφορίες που έχω είναι ότι γίνεται απίστευτη κόντρα ανάμεσα σε δύο παίκτριες! Αυτό είναι το mega, μία μαγεία συνεχόμενη!», είπε ο Γρηγόρης.

Είναι που οι δυο τους δεν θα έμπαιναν καθόλου σε επαγγελματική κόντρα… Το είδαμε από το πώς «πουλήθηκε» και προωθήθηκε το χθεσινό επεισόδιο του ριάλιτι μαγειρικής του Mega…

Κι όλα αυτά μόλις λίγες ώρες μετά την δημοσιοποίηση του συμβολαίου των Λιάγκα-Σκορδά, το οποίο όπως έγινε γνωστό, είναι μονοετές. Εν αναμονή λοιπόν και άλλων όπως φαίνεται εκπλήξεων από το Γρηγόρη… για να δούμε…

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top