Δίδυμοι μπελάδες για την Σελίν Ντιόν

Η διάσημη τραγουδίστρια γέννησε πρόωρα τα ξημερώματα

Δίδυμοι μπελάδες για την Σελίν Ντιόν

Μπορεί να γέννησε πρόωρα η Σελίν Ντιόν, ωστόσο όλα πήγαν καλά στη διαδικασία χωρίς να σημειωθούν προβλήματα ή επιπλοκές. Έτσι η διάσημη καναδή τραγουδίστρια, μόλις στην 33η εβδομάδα της εγκυμοσύνης της, έφερε στον κόσμο δύο υγιέστατα αγοράκια.

Η 42χρονη Σελίν Ντιόν ένοιωσε πόνους και μεταφέρθηκε εσπευσμένα στο μαιευτήριο. Την προηγούμενη εβδομάδα είχε επισκεφθεί και πάλι το νοσοκομείο, κατόπιν συστάσεων των γιατρών της, «για προληπτικούς λόγους», όπως ανακοινώθηκε τότε, «ώστε να αποφευχθεί η πιθανότητα πρόωρου τοκετού».

Τελικά οι γιατροί αποφάσισαν ότι είναι σε θέση να γεννήσει και έτσι τα ξημερώματα (ώρα Ελλάδος) έφερε στη ζωή δύο υγιέστατα δίδ��μα αγοράκια, τα οποία θα παραμείνουν σε θερμοκοιτίδα για λίγες ημέρες. Σύμφωνα με τα αμερικανικά μέσα ενημέρωσης, τα δίδυμα που κυοφορούσε είναι αποτέλεσμα εξωσωματικής γονιμοποίησης.

Αξίζει να σημειωθεί ότι η Ντιόν έχει ήδη έναν 9χρονο γιο από το σύζυγο και μάνατζέρ της, Ρενέ Ανζελί. Το ζευγάρι, για το γούρι, δεν είχε αποφασίσει ακόμη τα ονόματά των νεογέννητων, κάτι που θα γίνει μέσα στις επόμενες ημέρες...

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top