300.000 δολάρια για μία barbie!

Η πιο ακριβή κούκλα του κόσμου πουλήθηκε στη Νέα Υόρκη

300.000 δολάρια για μία barbie!

Τα διαμάντια είναι ο καλύτερος φίλος των κοριτσιών...αλλά και της αγαπημένης κούκλας των κοριτσιών, της barbie. Κι ιδού η απόδειξη. Η πιο ακριβή barbie του κόσμου κοστίζει 300.000 δολάρια. Ο λόγος βρίσκεται...στερεωμένος στο λαιμό της. Ένα μικροσκοπικό περιδέραιο που αποτελείται από ένα σπάνιο ροζ διαμάντι ενός καρατίου και από μικρότερα λευκά διαμάντια.

«Πρόκειται για ένα περιδέραιο 600.000 δολαρίων αποτελεί την πανάκριβη ατραξιόν της barbie, που έφτιαξε ο Στέφανο Καντούρι. Είναι τρία καράτια και περιλαμβάνει ένα όμορφο και σπάνιο ροζ διαμάντι», δήλωσε εκπρόσωπος του Οίκου Christies που δημοπράτησε ��ην πολύτιμη barbie στη Νέα Υόρκη.

Είχε υπολογιστεί ότι μπορεί να πιάσει ακόμη και 600.000 δολάρια. Τελικά πουλήθηκε για 300.000 δολάρια. Και πάλι όμως το ποσό αυτό την μετέτρεψε στην πιο ακριβή barbie του κόσμου, καθώς η προηγούμενη πιo ακριβή είχε πουληθεί το 2006 και πάλι από τους Christies στο Λονδίνο, για 17.000 δολάρια.

Το λεπτοκαμωμένο και πανάκριβο περιδέραιο δημιούργησε ο σχεδιαστής κοσμημάτων Στέφανο Καντούρι, ο οποίος επίσης σχεδίασε το φόρεμα, τα παπούτσια αλλά και την κόμμωσή της. Τα έσοδα από την πώληση της μοναδικής κούκλας θα διατεθούν για την έρευνα του καρκίνου του μαστού.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top